2777
2789
عنوان

ظرفشویی بکو؟.؟؟؟

244 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

کسی ظرفشویی مارک بکو داره؟ 

راضی هستین؟ 

بکو بهتره یا دوو؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بکو خودمون نداریم میگن از دوو بهتره.

بوش از همه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکو خودمون نداریم میگن از دوو بهتره. بوش از همه

بوش خیلی گرونه 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
بوش خیلی گرونه 

میگن دوو خیلی صدا میده. سامسونگم با دوو و بوش تو یه حدودا هست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بکو خودمون نداریم میگن از دوو بهتره. بوش از همه

عزیزم دوو از بکو بهتره

بکو چینیه

دوو کره ایه حتی رو سبد هاش حک شده

همسایمون لباسشویی بکو خرید برا جهیزیه سوخت میگفتن قطعه آش هم پیدا نمیشه

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
عزیزم دوو از بکو بهتره بکو چینیه دوو کره ایه حتی رو سبد هاش حک شده همسایمون لباسشویی بکو خرید برا ...

مرسی خبر دادی والا من برا جهازم میخاستم بخرم لباسشوی دوو خریدم ظرفشویی دوو میخاستم چندجا رفتم گفتن صدا میده تکون میخوره و .... منصرف شدم کلا قید ظرفشویی رو هم زدم 

مرسی خبر دادی والا من برا جهازم میخاستم بخرم لباسشوی دوو خریدم ظرفشویی دوو میخاستم چندجا رفتم گفتن ص ...

نه عزیزم من دوو دارم مدل ۱۴۱۱ اصلا اینطور نیست البته لباسشویی من از مرز جنوب خریدم

خیلی عالیه نه تکون میخوره نه صداش زیاده خواهرم بوش داره مال منو دید گفت عین هم دیگس خیلیم تمیز میشوره

راستی اسی. با شرایط فعلی گارانتی و خدمات پس از فروش خیلی باید برات مهم‌باشن.  دوو خیلی خدمات پس از فروشش خوبه.‌البته بگم دوو اولش کره ای بود. بعد ایران از کره خرید. الان ایرانی محسوب میشه. من همونم ک گفتم دوو دارم و راضیم. گفتم اینم بهت بگم. بدونی و تصمیم بگیری. چون دوستان گفتن دوو کره ایه. ولی بهرحال من خودم با این وجود هم جنس ایرانی رو ب چینی ترجیح میدم.  

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم من بکو دارم اصلا راضی نیستم

چرا؟ 

راستی اسی. با شرایط فعلی گارانتی و خدمات پس از فروش خیلی باید برات مهم‌باشن.  دوو خیلی خدمات پس ...

عزیزم من از مرز جنوب ظرفشویی گرفتم مال من کره ایه 

نه عزیزم من دوو دارم مدل ۱۴۱۱ اصلا اینطور نیست البته لباسشویی من از مرز جنوب خریدم خیلی عالیه نه تک ...

اهان مرسی از راهنماییت انشالله منم میگیرم پس