2777
2789
عنوان

ظرفشویی بکو؟.؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست
راستی اسی. با شرایط فعلی گارانتی و خدمات پس از فروش خیلی باید برات مهم‌باشن.  دوو خیلی خدمات پس ...

مرسی فدات شم ❤️😘😘

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی خبر دادی والا من برا جهازم میخاستم بخرم لباسشوی دوو خریدم ظرفشویی دوو میخاستم چندجا رفتم گفتن ص ...

دووی من صدا نمیده🤔 در حد معمولیه. اقوام بوش و سامسونگ هم دارن. از نظر صدا عین همن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم من از مرز جنوب ظرفشویی گرفتم مال من کره ایه 

دووی کره چندین ساله ک ورشکست شده. قضیه مثل سامسونگ و... نیست ک بگم ایران هم میزنه. خود کره هم‌میزنه. یا مثلا بوش ک ترکیه هم میزنه. قضیه دوو فرق داره. سرچ کنی میبنب. 

من اصلا خودم واسه جهیزیه م دوو خریدم. واسه همین راجع بهش تحقیق کردم و میبینی ک بازم دوو رو خریدم. هم با جیبم‌متناسب تر بود و هم خیلیا راضی یودن. خصوصا خدمات پس از فروشش. قبلا هم داشتیم ازش. الانم راضیم. 

دووی کره چندین ساله ک ورشکست شده. قضیه مثل سامسونگ و... نیست ک بگم ایران هم میزنه. خود کره هم‌میزنه. ...

اره خیلی خوبه منم راضیم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
من یخچالم سامسونگه لباسشوییم ال جی ظرفشوییم دوو 🤣🤣🤣

😄👌

اغلب همینن. درستشم اینه. چون هر شرکتی تو یه چیزی ممکنه بهتر باشه. یا شرایط مالیت و یا اجناس بازار موقع خرید تاثیر میذاره. ادما معمولا موقع حهیزیه ست میکنن.

دووی کره چندین ساله ک ورشکست شده. قضیه مثل سامسونگ و... نیست ک بگم ایران هم میزنه. خود کره هم‌میزنه. ...

من خودم یخچالم سامسونگه لباسشوییم ال جی. جفتش به سفارش عربه کلا عربی روش نوشته

😄👌 اغلب همینن. درستشم اینه. چون هر شرکتی تو یه چیزی ممکنه بهتر باشه. یا شرایط مالیت و یا اجناس با ...

منم جهیزیه ام بود ولی هرکدوم بهتر بود رو گرفتم 

منم جهیزیه ام بود ولی هرکدوم بهتر بود رو گرفتم 

خوب کاری کردی👌کیفیت فدای ظاهر نکردی. 

من خودم یخچالم سامسونگه لباسشوییم ال جی. جفتش به سفارش عربه کلا عربی روش نوشته

؟ نمیدونم واسه من فونتات بهم ریخته یا  واسه همه🤔