2777
2789
عنوان

همفکری

91 بازدید | 5 پست

سلام.من و همسرم ده ساله که ازدواج کردیم تو دانشگاه آشنا شدیم و خیلی زود عاشق هم شدیم و ازدواج کردیم.از همون اول آشنایی دختر دایی همسرم که الان متاهله و بچه چهار ساله داره با من لج بود.همش متلک می‌گفت و تیکه مینداخت و پشت سرم  کلی حرف میزد.همسرم مرد فوق العاده خوبیه و خیلی دوسم داره جوری که بیشتر زن های فامیلاشون حسودی میکنن به رابطمون چون همسرم بهم احترام میزاره و از نظر مالی تا جایی که بتونه هرکاری برام می‌کنه و تو بچه داری کمک حالم هست و فامیلاش که رفتارشو میبینن خیلی بهشون فشار میاد  همسرم و دوستاش تو اینستا وقتی عکس یا کلیپ جالب(علمی فرهنگی و ...)که جالب باشه برای هم تو دایرکت میفرستن.قبلا دختردایی‌اش تو دایرکت بهش پیام داده بود و هزینه تعمیر گوشیشو پرسیده بود و همسرم قیمت بالا گفته بود که نیاره برای تعمیر.دیروز همسرم یه کلیپ رو برای همه دوست و فامیل فرستاده بود و برای همین دختر داییش هم فرستاده بود.من وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم  و هیچی نگفتم و گرفتم خوابیدم.الان نمی‌دونم بگم به همسرم که ناراحتم یا نه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ن بگو ک حس خوبی ب دختر دایین ندارم اگه میشه لطفا بهش اس نده ....‌اینجوری گفتم بگی ب شدهرت چون تاجایی ک توضیح دادی شوهرت ادم خوبیه پس با دعوا باهاش حرف نزن با لطفا و اگه میشه باهاش حرف بزن 

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
ن بگو ک حس خوبی ب دختر دایین ندارم اگه میشه لطفا بهش اس نده ....‌اینجوری گفتم بگی ب شدهرت چون تاجایی ...

قربونت.خیلی حس بدی به دختردایی‌اش دارم.همسرم بی منظور پیام داده ولی می‌دونم که اون اینطوری فکر نمیکنه و شاید فکر کنه همسرم داره نخ میده.اروم میگم بهش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خانومی بهش نگو به دختر داییت حس خوبی ندارم 

بگو تو انقدددددد خوبی ک این رفتارت باعث میشه اون فکر کنه داری با منظور بهش پیام میدی و نمیدونه که به همه این پیام و دادی و با توجه به این که اونا خیلی با من مشکل دارن دو روز دیگ میاد  میگه شوهرت فلان پیام و به من داده و از این حرکت کوچیک تو علیه من استفاده میکنه و میرن رو مخ من 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خانومی بهش نگو به دختر داییت حس خوبی ندارم  بگو تو انقدددددد خوبی ک این رفتارت باعث میشه اون ف ...

درست میگی.دخترداییش دقیقا همین طوریه.ممنون از راهنماییت