2789
عنوان

همفکری

84 بازدید | 5 پست

سلام.من و همسرم ده ساله که ازدواج کردیم تو دانشگاه آشنا شدیم و خیلی زود عاشق هم شدیم و ازدواج کردیم.از همون اول آشنایی دختر دایی همسرم که الان متاهله و بچه چهار ساله داره با من لج بود.همش متلک می‌گفت و تیکه مینداخت و پشت سرم  کلی حرف میزد.همسرم مرد فوق العاده خوبیه و خیلی دوسم داره جوری که بیشتر زن های فامیلاشون حسودی میکنن به رابطمون چون همسرم بهم احترام میزاره و از نظر مالی تا جایی که بتونه هرکاری برام می‌کنه و تو بچه داری کمک حالم هست و فامیلاش که رفتارشو میبینن خیلی بهشون فشار میاد  همسرم و دوستاش تو اینستا وقتی عکس یا کلیپ جالب(علمی فرهنگی و ...)که جالب باشه برای هم تو دایرکت میفرستن.قبلا دختردایی‌اش تو دایرکت بهش پیام داده بود و هزینه تعمیر گوشیشو پرسیده بود و همسرم قیمت بالا گفته بود که نیاره برای تعمیر.دیروز همسرم یه کلیپ رو برای همه دوست و فامیل فرستاده بود و برای همین دختر داییش هم فرستاده بود.من وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم  و هیچی نگفتم و گرفتم خوابیدم.الان نمی‌دونم بگم به همسرم که ناراحتم یا نه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

ن بگو ک حس خوبی ب دختر دایین ندارم اگه میشه لطفا بهش اس نده ....‌اینجوری گفتم بگی ب شدهرت چون تاجایی ک توضیح دادی شوهرت ادم خوبیه پس با دعوا باهاش حرف نزن با لطفا و اگه میشه باهاش حرف بزن 

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
ن بگو ک حس خوبی ب دختر دایین ندارم اگه میشه لطفا بهش اس نده ....‌اینجوری گفتم بگی ب شدهرت چون تاجایی ...

قربونت.خیلی حس بدی به دختردایی‌اش دارم.همسرم بی منظور پیام داده ولی می‌دونم که اون اینطوری فکر نمیکنه و شاید فکر کنه همسرم داره نخ میده.اروم میگم بهش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانومی بهش نگو به دختر داییت حس خوبی ندارم 

بگو تو انقدددددد خوبی ک این رفتارت باعث میشه اون فکر کنه داری با منظور بهش پیام میدی و نمیدونه که به همه این پیام و دادی و با توجه به این که اونا خیلی با من مشکل دارن دو روز دیگ میاد  میگه شوهرت فلان پیام و به من داده و از این حرکت کوچیک تو علیه من استفاده میکنه و میرن رو مخ من 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
خانومی بهش نگو به دختر داییت حس خوبی ندارم  بگو تو انقدددددد خوبی ک این رفتارت باعث میشه اون ف ...

درست میگی.دخترداییش دقیقا همین طوریه.ممنون از راهنماییت