2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براکیست بود

برا سایز فویکولات برو البته بذار بعد تعطیلات الان شلوغه و غیر بهداشتی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه اصلا پسر مهم نیست و اینکه شوهرم به شددددت دختر دوست داره من پریودم نامنظمه بایدبعد پریود دوروز یه ...

کیت رو از داروخانه بخر اخرین بار 16 تومن خریدم داخلش 5 تا دونه کیت هست.شما که نامنظمی اول برو دکتر مطمئن شو مشکلی نیست خودشون راهنماییت میکنن.اگرم نمیتونی بری که باید از فردای پریودت کیت بزاری هروقت مقدار هورمونت رفت بالا بری تو کارش.بدون کیت هم اگه علایم تخمکگذاری داری بازم اقدام کن خلاصه فقط اقدام کن بالاخره یه روز میگیره😅

یه هفته مونده به پری احتمال اینکه تخمک بالغ داشته باشی خیلی کمه.بنظر من چون پری هاتم منظم نیست یه دک ...

پریودنامنظم ممکنه ربطی به ناباروری داشته باشه ادم استرسی هستم خیلی هم ترسو ام

کیت رو از داروخانه بخر اخرین بار 16 تومن خریدم داخلش 5 تا دونه کیت هست.شما که نامنظمی اول برو دکتر م ...

😂😂😂😂

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ببین اگه ۱۶ هر ماه پریود میشی از حدود ۲۷ تا هفتم یا هشتم ماه بعد احتمال بارداری زیاد

نه پریودم نامنظمه من ۱۶شدم تازه ازهشتم اقدام کردم پس احتمالش خیلی کم بوده؟

منم اولی رو همون بار اول شد

دومی روهم فکر میکردم مثل اولیه هرماه فقط یبار ....

بعد ۴ ماه یکی بهم گفت از روز ۱۲ تا ۴ روزبعدش هر روز ....

شد والان باردارم

پریودامم منظم وحتی سر ساعته معمولا

حالا اگه بهم نریزه بعد زایمان

دامن همتون سبزچمنی😁

باشه مرسی عزیزم یه خورده هم ادم استرسیی هستم

رک بهت بگم استرس مساوی باردار نشدنه

اصلا دلیلی برای استرس وجود نداره 

راهی که برای کنترل استرس میتونم بهت پیشنهاد کنم اینه که موقع اقدام فقط به قصد لذت رابطه داشته باش اصلا فکر بچه رو از سرت بیرون کن بعدشم واسه خودت تفریح درست کن کتاب بخون سر کار برو باشگاه برو یا توی خونه ورزش کن

اگر وزنت بالاست یا اضافه وزن داری حتما وزنت رو کم کن قرص متفورمین رو هم بخور بدون تجویز پزشک میتونی مصرف کنی رحم رو عین جاروبرقی می‌کنه

آها راستی امیدوارم بدون خوردن اسیدفولیک اقدام نکرده باشی

رک بهت بگم استرس مساوی باردار نشدنه اصلا دلیلی برای استرس وجود نداره  راهی که برای کنترل استر ...

باور کن اصلا اسید فولیک نمیخورم یا هفته ای یه دونه میگم که من اصلا هیچی بلدنیستم ...متفورمین خیلی خوبه؟وزنمم خوبه ۵۳کیلوام تازه ازدواج کردم هیچی هیچی بلدنیستم