2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 71 پست
من همه اینارو میگم که اصلا نگران نباشی.زن برادرم دو سه ماه ی بار پریود میشد ولی بعد دوماه اقدام بارد ...

واقعا؟ممنون عزیزو بااین حرفت خیلی امید وارم کردی.نمیدونی حالا که پریودش نامنظم بود چه جوری اقدام میکرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه حساب نیست اصلا.ی هفته به پریود تخمکی نداری و طبیعیه باردار نشی.

اره یه هفته مونده بود ۱۶باید پری بشم ۸ام به بعد اقدام داشتیم یعنی نخواستیم یهویی دلمون خواست گفتیم اقدام کنیم 

بدون اسیدفولیک اقدام نکن به هیچ عنوان  تا سه ماه باید منظم اسیدفولیک بخوری وگرنه بچه خدای نکرد ...

سلام عزيزم.

دکتر زنان فقط بهم مولتي ويتامين داد اسيدفوليک گف نياز نيس.

تو خود مولتي داره آهن.

الان شما اينطوري گفتيد واقعا ترسيدم بنظرتون نياز؟

واقعا؟ممنون عزیزو بااین حرفت خیلی امید وارم کردی.نمیدونی حالا که پریودش نامنظم بود چه جوری اقدام میک ...

یک روز در میان بعد پریودش.ولی من زن عموم دکتر بهش ال دی داد مرتب شد دوماه و باردار شد

نه پریودم نامنظمه من ۱۶شدم تازه ازهشتم اقدام کردم پس احتمالش خیلی کم بوده؟

اره خیلیل خیلی کم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
پریودنامنظم ممکنه ربطی به ناباروری داشته باشه ادم استرسی هستم خیلی هم ترسو ام

خوب عزیزم با پری منظم بهتر و زودتر نتیجه میگیری چون زمان تخمک گذاریت میفهمی اون موقع اقدام میکنی.استرس برا بارداری سمه و مانع تشکیل لقاح میشه پس استرس نداشته باشه اصلا

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
سلام عزيزم. دکتر زنان فقط بهم مولتي ويتامين داد اسيدفوليک گف نياز نيس. تو خود مولتي داره آهن. الا ...

آهن با اسید فولیک فرق می‌کنه 

بستگی داره چه مارک مولتی ویتامینی برات نوشته باشه حرف دکترت درسته توی مولتی ویتامین یک میلی اسیدفولیک هست ولی معمولا بخاطر اینکه مولتی ویتامین اشتها آوره و اگر روز مصرف بشه چاق می‌کنه قبل بارداری مولتی نمیدن و فقط اسیدفولیک تجویز میشه برای شما که مولتی ویتامین میخوری جای نگرانی ندارد چون مهم اینه یک میلی اسیدفولیک دریافت کنی اینکه قرص جدا باشه یا توی مولتی فرقی نمیکنه

روی شیشه مولتی ویتامینت رو نگاه کن یا مارکش رو سرچ کن و دوز اسید فولیک رو بخون توش هست