2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 71 پست
من تو اقدام دوم هستم.ده روز مونده به پری خیلی حس مضخرفیه همه چیو به بارداری ربط میدم.لامصب همه جامم ...

😂😂😂😂من ی بار ۱۵ روز تاخیر داشتم حالتای حاملگی ولی اخرش پریود شدم از همون موقع ضد حال خوردم و جالبه همش سر موقع شدم و جلو انداختم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من ۴ماهه ازدواج کردم پریودامم نامنظمه همین ماه اقدام داشتیم البته یه هفته مونده به پریود اقدام کر ...

یه هفته مونده به پری احتمال اینکه تخمک بالغ داشته باشی خیلی کمه.بنظر من چون پری هاتم منظم نیست یه دکتر برو ک زمان تقریبی تخمک گذاریتم پیدا کنی بعد اقدام کن چون تا پری نامنظمی داری تخمک گذاریت معلوم نمیشه

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

ببین اگه ۱۶ هر ماه پریود میشی از حدود ۲۷ تا هفتم یا هشتم ماه بعد احتمال بارداری زیاد

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
عزیزم پریودت نامنظمه حتما برو دکتر احتمالا تنبلی تخمدان داری تا چند روز عقب جلو میشه؟

سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم باید چه ازمایشی بدم تا بفهمم تنبلی تخمدان دارم یانه؟

بیخود زمان رو از دست نده هر دوتون آزمایش ها و سونو های لازم رو بدید که اگر مشکلی داشتید بخاطر یه مشکل ساده و بیخود که با دو تا قرص رفع میشه کلی معطل نشید

شوهرت آزمایش اسپرم و اگر کیفیت اسپرمش بد بود و اگر نیاز بود سونو بده و از نظر واریکوسل بررسی بشه

خودت هم برای وضعیت تخمدان هات و رحم و پرولاکتین و تیرویید و... سونو و آزمایش بده 

اگر مشکلی نداشته باشید هر ماه ۲۵درصد احتمال بارداری هست

من اولین اقدامم بود البته اینم بگم من یه هفته مونده به پریودم اقدام کردیم باید۱۶ام پری میشدم از۸ام ا ...

من سری اول وحشتناک استرس داشتم.از همه شنیدم ماهی باردار شدن که کاملا بیخیال بودن و از رابطشونم لذت بردن.من خودم نمیتونم استرسمو کنترل کنم اگه شما میتونی بیخیال باش.با کیت تخمکگذاری روزتو پیدا کن البته اگه پسر برات مهمه وگرنه یه روز درمیان رابطه داشته باش

سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم باید چه ازمایشی بدم تا بفهمم تنبلی تخمدان دارم یانه؟

سونو چی دادی؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه..تنبلی هم دارم

تنبلی داری ولی توماه های اول اقدام حامله شدین؟خوشبحالتون منم پریودام نامنظمه....شما که پریودت نامنظمه چجوری اقدام داشتین اگه میشه به منم بگین که همن کارهارو انجام بدم براتون صلوات میفرستم

بیخود زمان رو از دست نده هر دوتون آزمایش ها و سونو های لازم رو بدید که اگر مشکلی داشتید بخاطر یه مشک ...

همه ی اینایی که گفتین اگه به دکتر زنان مراجعه کنم برام مینویسه؟

همه ی اینایی که گفتین اگه به دکتر زنان مراجعه کنم برام مینویسه؟

اره بگو واسه شوهرتم ازمایش اسپرم بنویسه

من سری اول وحشتناک استرس داشتم.از همه شنیدم ماهی باردار شدن که کاملا بیخیال بودن و از رابطشونم لذت ب ...

نه اصلا پسر مهم نیست و اینکه شوهرم به شددددت دختر دوست داره من پریودم نامنظمه بایدبعد پریود دوروز یه بار اقدام داشته باشم؟کیت های تعیین تخمک گذاری کجامیفروشن و اینکه برا کسایی که پریودشون نامنظمه هم خوبه یانه؟

من اولین اقدامم بود البته اینم بگم من یه هفته مونده به پریودم اقدام کردیم باید۱۶ام پری میشدم از۸ام ا ...

یه هفته مونده به پریود که منطقه نسبتا امن برای باردار نشدنه

سرچ کن ماشین حساب تخمک گذاری تاریخ پریود هات رو وارد می‌کنی بهت تایم تخمک گذاری برای بارداری رو میده علامت نامنظم بودن پریود رو هم حتما بزن که نتیجه درست تر باشه