2789
عنوان

شك و ترديد

358 بازدید | 21 پست

همش ب اين فك ميكنم ك زندگي مشترك خيلي سختي داره مگه الان ك خونه بابامم چي كم دارم چرا خوشبختي خودمو منوط ب رفتار و كردار ي نفر ديگه بكنم 

خودم ك ميتونم خودمو تامين كنم چرا ازاديمو بخطر بندازم   و وابسته ي كس ديگه بشم 

ب هيچ عشقي هيچ اعتباري نيس چ بسيار عشق هاي اتشيني ك سراغ داشتم و جلو چشمم دود شدن رفتن هوا 

بخوايم واقع بين باشيم هر عشقي ي منتهايي داره 

از ي جايي ب بعد زن و شوهرا فقط همو تحمل ميكنن چشمشونو روي شيطنتا و خيانتاي همديگه ميبندند يا در بهترين حالت  اگه نلغزند با بي عشقي در كنار هم ميمونن 

همش دچار ترديدم درباره ازدواج 

نامزد دارم ، دوسشم دارم اما از عاقبت ازدواج ميترسم 

يكم زيادي واقع بينم 

همونطور ك عشق بين ما پخته تر شد و شكل عاقلانه تري گرفت 

يك روزي 

يك سال ، دوسال ، سه سال ، اصلا ده سال بعد 

از دهن ميفته .

نميتونم اونروز رو ببينم 

نميخام ي حضور نسبي و نصفه نيمه باشم 

گاهي حس ميكنم عليرغم اينكه شوهرم درك و هوش فوق العاده بالايي داره ، احساس تنهايي ميكنم خس ميكنم  امكان يكي شدن با كسي رو ندارم حس ميكنم هيچ كس نهايتا نميتونه ي حس رو هميشگي حفظ كنه 

نميتونه ي حس رو سالهاي سال زنده نگهداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر عکس حرفهایی که میزنی هم وجود داره

ادم های زیادی مثل شما فکر میکنن که طلاق زیاد شده😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همیشه اینجوری که میگی نیست این حالت در صورتی پیش میاد که دو نفر جرو بحث و مشکلاتشون باهم زیاد باشه در اون صورت از هم زده میشن

هر عشقی عطشش میفته معلومه البته نمیشه گفت عشق جاذبه جنسی و هوس اولیه از بین میره و به جاش صمیمیت واقعی میاد که خیلی ارزشمند  تره 

آدم تا اخر عمرش که نمیتونه تجربه های متعدد و آدمای متعددو به خاطر هوس تجربه کنه اخرش که چی بی نتیجست

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

منم مجردم و دانشجوی شاغلم!

از بین خانومای شاغل شاید ۹۰ درصدشون همین حس و داشته باشن

منم هم

نمیدونم چیه

خوبه؟بده؟!

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

حرفاتو  قبول دارم 

ولی  شاید تو خونه پدرت هم چندین ساله دیگه احساس رکود و یکنواختی کنی به ازدواج ربطی نداره 

منم یه جورایی کلا با فلسفه ازدواج و مخصوصا بچه مخالفم 

ولی الان ۱۱ ساله ازدواج کردم و دچار یکنواختی و خاموش شدن عشق نشدیم خدا رو شکر 

اختلاف سلیقه و شاید دعوا هم داریم 

ولی الان که خوابیده دلم براش تنگ شده  منتظرم صبح بشه دوباره با هم حرف بزنیم 

پنج ساله ك شوهرمو ميشناسم يك قدم كج برنداشته 

اما خيلي درگير زندگي شديم از روزمرگي ، از بي عشقي ، از اين جامعهي بيمار و تمام عواملي ك بي هوا ميپرن وسط زندگي ادم و اختيار رو از دست ادم خارج ميكنن ميترسم

این افکار فقط تو شرایطی درستن که با یه آدم اشتباهی ازدواج کنی

کسی هم که بفکر این هست که خونه بابا هست و... تا آخر عمر کنارمون نیستن...باید یه همراه و همدل داشته باشی

زن که نمیذاره عشق از تاب و تب بیوفته 

همش به این فک کن که چه روزای قشنگی میخوای شرو کنی 

بشی خانوم خونه خودت و همسرت و...

مثبت فکر کن عزیزم 

زندگی قشنگیایی هم داره 🌸🌸🌸

حرفاتو  قبول دارم  ولی  شاید تو خونه پدرت هم چندین ساله دیگه احساس رکود و یکنواختی ک ...

منم شوهرمو دوست دارم واقعا ، اختلاف سليقه داريم ولي لاينحل نيس اتفاقا عشق خيلي اتشيني هم بهم داشتيم و داريم اما نميخوام يك درصد كيفيت اين عشق بياد پايين 

متاسفانه من اطرافم نديدم ك روابط عاشقونه بهمون شكل بمونه طي زمان

پنج ساله ك شوهرمو ميشناسم يك قدم كج برنداشته  اما خيلي درگير زندگي شديم از روزمرگي ، از بي عشق ...

این عوامل بیرونی خودشون رفع میشن 

خودت باید از حسایه دخترونه ات استفاده کنی تا زندگیتو از روزمرگی دربیاری بیرون

ما دختریم منبع کلی انرژی و شیطنت و ...

تو بخوای همه چی اونجور که دلت میخواد پیش میره

من خيلي ادم متكي بخودي هستم هميشه از پس خودم بر اومدم از وقتي با نامزدم اشنا شدم احساس شكنندگي و اسيب پذيري ميكنم با اينكه برام كم نذاشته اما كلا از اين ك زندگي و ايندمو ب كسي پيوند بزنم خيلي ميترسم ولو اينكه طرف عشق زندگيم باشه