2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید اول ببینی کدوم کشور میخوای بری که بعد واسه زبان اش اقدام کنی و معدل و رتبه زبان ات خوب باشه میتونی بری با وکلای مهاجرتی باید مشورت کنی که ببینن چطور باید کاراتو تو سفارت انجام بدن 

اینم ببین که رشته ات تو کدوم کشور از احاظ اموزشی و بازارکار در جایگاه بهتری قرار داره

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
باید اول ببینی کدوم کشور میخوای بری که بعد واسه زبان اش اقدام کنی و معدل و رتبه زبان ات خوب باشه میت ...

ممنون . وکیل مهاجرت کار بلد میشناسی بهم معرفی کنی.

ممنون . وکیل مهاجرت کار بلد میشناسی بهم معرفی کنی.

ملک پور خیلی همه جا اسمش اورده شده ولی فک کنم گرون باشه 

باید تو نت بگردی پیدا کنی دیگه بعد تلفنی صحبت کنی و اگه دیدی قابل اعتماد و کاربلدن حضوری بری پیش شون که اکثرا تهرانن 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ملک پور خیلی همه جا اسمش اورده شده ولی فک کنم گرون باشه  باید تو نت بگردی پیدا کنی دیگه بعد تل ...

ملک پور خوب نیست من برادر شوهرم سه ساله معطلشونهه 

حالاهم گفته کلا نمیخوام پولمو پس بدین که نمیدن

خودمم تهرانم ولی همینجا بهم گفتن ملکپور کلاه برداره.نمیدونم راست میگفتن یا نه. درهر حال ممنون از راه ...

بنده خدا برادر همسرم ۳۲۰ تومن دوسال پیش شهریه دانشگاه داد و ۴۶ تومان دستمزد 

حالا شهریه دانشگاشم پس نمیدن 

بنده خدا برادر همسرم ۳۲۰ تومن دوسال پیش شهریه دانشگاه داد و ۴۶ تومان دستمزد  حالا شهریه دانشگا ...

ملکپور خیلی پولیه من از بچه های همینجا شنیدم کلاه برداره.