خسته شدم دیگه احساس میکنم خدا هم باهام قهر کرده هر چقدر استغفار میکنم دعامیخونم و.. اصلا جواب نمیده هی مامانم میگه ۱۷ سالت چرا شبیه آدما ۸۰ ساله ای همه میگن شاد باش تو همه چی داری ولی شادی ندارم چیزایی دارم که برام اصلا مهم نی خسته شدم 😔💔
از همه چی دوست دارم بمیرم فکر کن مجبوری با کسی که متنفری زندگی کنی و نباید چیزی بگی به قدری تنفر از ...
نمیدونم چی بگم اما صبور باش عزیزدلم منم خانواده درس حسابی نداشتم ب حدی پیش رفتن ک بزور شوهرم بدن تا این حد ظالم
فقط ب خودت فک کن اروم باشو ب حرف کسیم اهمیت نده
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندارد
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سعی کن نزاری چون خیلی بده من ۳ ساله ازدواج کردم اما هنوزم حسی ب همسرم ندارم هیچوقت اجازه چنین کاریو بهشان ندی
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندارد
مگه کسی به حرف من گوش میده تا الانم هر کسی نشده دیگه کار خدا بوده وگرنه شده با کتک و ...
برا منم همین بود
منم نزاشتن درس بخونم ایندمو سیا کردن
هیچوقتم نمیبخشمشون خدا ازشون نگذره
تا میتونی مانع شو گلم
اخه چجوری مثلا فکر کردی تو این خونه موندن ک کتک خور باشی خیلی خوبه ؟
از شوهر زوری و کسی ک دوسش نداشته باشی بله خیلی بهتر