2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔

162 بازدید | 29 پست

خسته شدم دیگه احساس میکنم خدا هم باهام قهر کرده هر چقدر استغفار میکنم دعامیخونم و.. اصلا جواب نمیده هی مامانم میگه ۱۷ سالت چرا شبیه آدما ۸۰ ساله ای همه میگن شاد باش تو همه چی داری ولی شادی ندارم چیزایی دارم که برام اصلا مهم نی خسته شدم 😔💔

خب چته ناراحتیت از چیه

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چته ناراحتیت از چیه

از همه چی دوست دارم بمیرم فکر کن مجبوری با کسی که متنفری زندگی کنی و نباید چیزی بگی به قدری تنفر از پدرم در من درونی شده که مکان به نگاش می افته احساس حموم پیدا میکنم خسته شدم از بس تو یه اتاق حبس بودم و کتک خوردم آیا من حق زندگی ندارم 

همه فقط میبینن من چی میپوشم و میخورم اما نمیبینم که ... 

شاید اگه گناهی داشته باشم نجات پیدا کنم 

بیخیال

به جای اینکار کتاب بخون

۱۷سالته؟ بشین درستو بخون 

گفتی از بابات ناراحتی..میفهمم چی میگی ولی خب چکار میشه کرد

حداقل خودت خودتو اذیت نکن

ایران عزیزم💔آرزوم سلامتی همه مردم ایرانه🙏🏻

منم همینم فقط دوزم ازت بالاتره . خیلی بالاتر 

شرایطمم بدتره خیلی بدتر 

الانم زدم رو فاز خنده بخند خاهر . ی وقتایی آدم وسط خنده هاش خودشم دردش یادش میره

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  
بیخیال به جای اینکار کتاب بخون ۱۷سالته؟ بشین درستو بخون  گفتی از بابات ناراحتی..میفهمم چی می ...

دیگه نمیکشم 😔😔😔😔فکر کن از ۴ سالگی میگم الهی الان بی افته بمیره و... فقط نگاهم به خدا شاید تو این اوضاع کمکم کنه چون خیلی احتیاج دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز