2821
2789
عنوان

خسته شدم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست
از همه چی دوست دارم بمیرم فکر کن مجبوری با کسی که متنفری زندگی کنی و نباید چیزی بگی به قدری تنفر از ...

نمیدونم چی بگم اما صبور باش عزیزدلم منم خانواده درس حسابی نداشتم ب حدی پیش رفتن ک بزور شوهرم بدن تا این حد ظالم 

فقط ب خودت فک کن اروم باشو ب حرف کسیم اهمیت نده

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      

خدا ؟ نمیدونم کجاس 

دوستام؟ فقط وقتی خودشون مشکل دارن یادشون میوفتم

بابا؟ نامردی کرد ...

عشقم؟ بهش پیام دادم دلم گرفته حداقل ایکاش میپرسید چرا بعد میرفت دنبال درسش 

مامانم؟ بمیرم براش 

خاهرام؟ بمیرم براشون 

بهت بگم ب تاپیکت پناه آوردم میخندی؟؟؟

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همینم فقط دوزم ازت بالاتره . خیلی بالاتر  شرایطمم بدتره خیلی بدتر  الانم زدم رو فاز ...

منم قبلا اینجوری بودم ولی دیگه نمیکشم 😩😩😩

آرزو چیزایی دارم ک همسنام ... خسته شدم فقط به اینجا رسیدم ک کمک میخوام هر شب با گریه میخوابم خسته شدم 

منم قبلا اینجوری بودم ولی دیگه نمیکشم 😩😩😩 آرزو چیزایی دارم ک همسنام ... خسته شدم فقط به اینجا رس ...

منم کمک خاستم ولی هیشکی نبود . الانم هیشکی نیست .هیشکی 

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  
خدا ؟ نمیدونم کجاس  دوستام؟ فقط وقتی خودشون مشکل دارن یادشون میوفتم بابا؟ نامردی کرد ... عشق ...

یه وقتایی هم حس میکنم خدا بدش میاد ما شاد میشیم دقت کردید تا شاد میشیم یه چیز میخوره بهمون ک ...

مامان منم از کلاس ۶ ام دنبال اینه شوهرم بده 😔

سعی کن نزاری چون خیلی بده من ۳ ساله ازدواج کردم اما هنوزم حسی ب همسرم ندارم هیچوقت اجازه چنین کاریو بهشان ندی

دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندارد      
سعی کن نزاری چون خیلی بده من ۳ ساله ازدواج کردم اما هنوزم حسی ب همسرم ندارم هیچوقت اجازه چنین کاریو ...

مگه کسی به حرف من گوش میده تا الانم هر کسی نشده دیگه کار خدا بوده وگرنه شده با کتک و ...

یه وقتایی هم حس میکنم خدا بدش میاد ما شاد میشیم دقت کردید تا شاد میشیم یه چیز میخوره بهمون ک ...

ول کن ... دوستام اینقد بهم میخندن... همه چی زنگدیشون عااالی طرف دردش اینه کاپشنش با ساعتش ست نیس برا من از سختی حرف میزنه 

عدالت خدا چیه؟ یکی اینجوری باشه یکی مث من ؟ یکیم بدتر از من 

مگه کسی به حرف من گوش میده تا الانم هر کسی نشده دیگه کار خدا بوده وگرنه شده با کتک و ...

برا منم همین بود 

منم نزاشتن درس بخونم ایندمو سیا کردن 

هیچوقتم نمیبخشمشون خدا ازشون نگذره

تا میتونی مانع شو گلم

اخه چجوری مثلا فکر کردی تو این خونه موندن ک کتک خور باشی خیلی خوبه ؟

از شوهر زوری و کسی ک دوسش نداشته باشی بله خیلی بهتر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز