2777
2789
عنوان

همین الان

81 بازدید | 9 پست

دلم خیلی گرفته

باردارم

نگران عزیزانم هستم

ولی داشتم فکر میکردم که حداقل شرایطم از اون هایی که الان برای زایمان باید برن بیمارستان بهتره

شما شرایطتون رو از کی بهتر میبینید

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایطم از شما بهتره چون باردار نیستم  قصد اقدام داشتم ک فعلا تا زمانی ک کرونا نره اقدام نمی ...

خوب کاری میکنیم پانی 

خیلی استرس دارم

دل دماغ برامون نمونده ۴۵ بازدید یه نظر آخه

چی بگن خواااهر هممون مثل هم سرشار از آشوب و استرس و نگرانی هستیم بردیم هممون دیگه قرنطینه خونگی رو روحیه ها تاثیر گذاشته کسل شدم خودم بس تو خونه موندم .روزها میشینم خودمو آرایش میکنم لاک عوض میکنم لباس عوض میکنم خخخ تنوع ایجاد کنم برا خودم .جدولم حل میکنم البته سریالم میبینم ولی خب اینا هیچکدوم جای لطافت هوای بهار رو نمیگیره بری بیرون قدم بزنی خرید کنی .آن چیز ک مرا روح و روان است خرید است خریدددد فقط .حبسم خونه نمیرم بیرون خیلی خیلییی شرایط جدی و خطرناکه

چی بگن خواااهر هممون مثل هم سرشار از آشوب و استرس و نگرانی هستیم بردیم هممون دیگه قرنطینه خونگی رو ر ...

درسته

خیلی سخته

کاش قرنطینه بودیم استرس نداشتیم

درسته خیلی سخته کاش قرنطینه بودیم استرس نداشتیم

تاپیک بغلی خوندی نوشته آثار کرونا حتی اگرم خوب بشی تا آخر عمر رو ریه ها میمیونه ای خدااا این مرض کوفتی ای بود .فشارم افتاد استرسم بدتر شد

چی بگن خواااهر هممون مثل هم سرشار از آشوب و استرس و نگرانی هستیم بردیم هممون دیگه قرنطینه خونگی رو ر ...

درسته

خیلی سخته

کاش قرنطینه بودیم استرس نداشتیم

2790
2778
2791
2779
2792