2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی ببخشید من هی سوال میپرسم من 29 سالمه و احتمالا ایتایا یا المان برم شما چند سالگی رفتید ؟

خیلی تصمیم سختیه برام

ولی ارزوم بوده از بچگی 

چند ماه پیش هم یه جدایی عاطفی داشتم

با کسی که دوسش داشتم

الان دوست دارم حداقل چیزی که میخواستمو انجام بدم

منتهی خانوادم میگن واسه دختر ازدواجش خیلی مهمتر ه 

درسته به نظرت ؟  

خیلی تصمیم سختیه برام ولی ارزوم بوده از بچگی  چند ماه پیش هم یه جدایی عاطفی داشتم با کسی که ...

من ۲۲سالگی رفتم عزیز. اینجور چیزا بستگی به خودت و فرهنگتون داره گلم. برا بعضیا ازدواج مهمتر و برا بعضیا درس و برا بعضیا تفریح . من خانوادم زیاد اهل ازدواج نبودن و به این چیزا گیر نمیدادن برا همین مشکلی برا رفتن نداشتم. شما هم با خودت بشین فکر کن. ببین کدومش برات مهم تره. به این فکر کن که ازدواج کنی هم ممکنه بتونی بری ولی ممکن هست نتونی. به این فکر کن که میخوای بری بمونی یا همینکه در حد سفر بری و بیای راضی میشی. به این فکر کن که اگر رفتی ممکنه تا آخر عمر نتونی ازدواج کنی، با این موضوع مشکلی نداری؟

من ۲۲سالگی رفتم عزیز. اینجور چیزا بستگی به خودت و فرهنگتون داره گلم. برا بعضیا ازدواج مهمتر و برا بع ...

اگه سنم 25 بود که حتما میرفتم

و درس میخوندم

الان چون سنم مرزی هست خیلی دودلم  

اگه سنم 25 بود که حتما میرفتم و درس میخوندم الان چون سنم مرزی هست خیلی دودلم    

خب اگر خواستگار داری چرا صبر نمیکنی تکلیفت معلوم بشه بعد بری. اگر هم خواستگار نداری تا کی میخوای منتظر بمونی که آیا بیاد آیا نیاد اونم تو این اوضاع خراب اقتصادی

خب اگر خواستگار داری چرا صبر نمیکنی تکلیفت معلوم بشه بعد بری. اگر هم خواستگار نداری تا کی میخوای منت ...

نه ندارم 

یه عشق دارم که خانوادم به هیچ وجه راضی نمیشن