2777
2789

هرگز

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامتاهلم باشیم نمیزارن😕😩😩

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

زمانی که مجرد بودم برا درس رفتم خارج چند ماه بعد برگشتم ایران ازدواج کردم و دوباره رفتم. درسم که تموم شد یه مدت اونجا بودیم ولی شوهرم گفت برگردیم ایران، اگر خوب نبود باز برمیگردیم اینجا. ایران اومدن همانا و موندگار شدن هم همانا. تا پدرشوهر و مادرشوهر زنده هستن ما ایران میمونیم، چون شوهرم می‌ترسه بمیرن و برا بار آخر نبینتشون

زمانی که مجرد بودم برا درس رفتم خارج چند ماه بعد برگشتم ایران ازدواج کردم و دوباره رفتم. درسم که تمو ...

عزیزم 

جسارتا چه جوری اشنا شدین

من میخوام برم اما خانوادم میترسن همیشه مجرد بمونم  

چون میگن اونجا شرایطش نیست

ایرانی کمه 

درست نظرشون؟

میشه کمکم کنی

چون الان دارم اپلای میکنم و ایلتس میخونم

عزیزم  جسارتا چه جوری اشنا شدین من میخوام برم اما خانوادم میترسن همیشه مجرد بمونم   &nbs ...

ما سنتی ازدواج کردیم عزیزم. منو بهشون معرفی کرده بودن و عکسم رو دیده بودن.تلفنی با خانوادم صحبت کرده بودن و خانوادم شرایط من رو گفته بودن و شرایط اونا رو هم پرسیده بودن. با معیارام یکی بود. از خانوادم اجازه گرفتن که تماس تلفنی داشته باشیم و با هم صحبت کنیم.  بعد که برگشتم حضوری اومدن و بقیه ماجرا.

ایرانی هست ولی ایرانی که قصد ازدواج داشته باشه و یا دنبال دختر ایرانی باشه زیاد نیست. تو ایران شانس خیلی بیشتری برا ازدواج داری ولی خدارو چه دیدی، شاید قسمتت اونور آب باشه