2777
2789
عنوان

هفته هجده هستم یه لحظه میایید😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 33 پست

عموما میگن حرکات از هفته۱۶ شروع میشه

من خودم از هفته۱۹ حس کردم

چیزی نیس نگران نباش، احتمالا جنین پاهاش به سمت داخل رحم قرار گرفته و کمرش به سمت بیرونی رحم برای همین لگداش به سمت داخله و شما حس نمیکنی

یکم چیزای شیرین بخور و بعدبه پهلوی چپ بخواب تا موقعیتش تغییر کنه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی چیزای شیرین خوردم فایده نداشت تو این شرایط هم میترسم برم سونو

ترس نداره که داعش تو خیابون نیست که فقط ماسک بزن و دستتو اصلا به صورت و گوشیت نزن وقتی بیرونی

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
من الانم یکی دوبار بیشتر حس نکزدم😁🤣

دکتر به من گفت خیلی بستگی به شرایط بدنی مادر داره. بین هفته ۲۰ تا ۲۴

بهم گفت شما چون لاغری احتمالاً زود متوجه میشی، دقیقاً هم همون شد! از هفته ۲۰ متوجه شدم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کلی چیزای شیرین خوردم فایده نداشت تو این شرایط هم میترسم برم سونو

به پهلو چپ دراز بکش حتمن.

بعد ۲۰ دقیقه حرکتشو حس میکنی.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

خاهشابرای منی  که چندروز پیش سقط کردم  دعا کنید و صلوات بفرستین تا زودتر منم دوباره مامان بشم 😔

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺
دکتر به من گفت خیلی بستگی به شرایط بدنی مادر داره. بین هفته ۲۰ تا ۲۴ بهم گفت شما چون لاغری احتمالاً ...

من الان هفته 19 

چاقم نیستم ولی دو بار شاید قشنگ متوجه شدم تکون خورده، خیلیم خودمو درگیر تکوناش نمیکنم چون الان ریزه اون قدرا مشخص نیست 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
ترس نداره که داعش تو خیابون نیست که فقط ماسک بزن و دستتو اصلا به صورت و گوشیت نزن وقتی بیرونی

اخه واسه سونوی آنومالی ک رفتم مطب به شدت شلوغ بود و کلی پاکستانی اونجا بودن ک اصن رعایت نمیکردن

دنیا همه هیچ 🌿
اخه واسه سونوی آنومالی ک رفتم مطب به شدت شلوغ بود و کلی پاکستانی اونجا بودن ک اصن رعایت نمیکردن

برو یه جای خلوت

وا من که ۱۸ هفتم هنوز میگم واقعا حاملم ن شکم دارم ن علائم ن چیزی حس میکنم ،شما هم واستون زوده بیخیال ...

نه مطمئنم که حرکت بچه بوده...مخصوصا ضربه هایی ک میزنه...جفتم خلفی بود شکمم نداشتم زود حس کردمش

دنیا همه هیچ 🌿

من از اول هفته۱۸ حرکتشو حس کردم.البته هفته۱۹بودم ک برای دو روز حرکتی ازش متوجه نمیشدم.کار خاصیم نکردم

بعدش خودش دوباره خوب شد و حرکاتش قوی تر.

به کمر بخواب. یه لیوان اب یخ هم بخور.ببین چطور میشه.

من ب کمر میخوابم دیکرانم تکونشو میبینن.شماهم نگران نباش.انشالله ک حالش خوبه.