2777
2789
عنوان

هفته هجده هستم یه لحظه میایید😢

1061 بازدید | 33 پست

از هفته ۱۴ حرکات بچم وقتی دراز میکشم میفهمم..اما الان سه روزه هیچ حرکتی نداشته...هفته ۱۷ هم رفتم آنومالی خوب بود همه چی...ول ینگرانم ک چرا حرکت نمیکنه

دنیا همه هیچ 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکلاات بخور بعد ۵ دقیقه به پهلو چپ بخاب.

ایشالله که خیره💋❤

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

یه چیز شیرین بخور و دراز بکش شاید حس کردی

اگه نشد سریع برو دکتر 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

واسه من تا 22 هفته اصلا تکوناشو حس نمی کردم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب،من خودم روزایی که استرس این ویروس لعنتی رو که خیلی دارم اصلا تکون نمیخوره نی نیم ولی روزایی که آهنگ گوش میدیم با پسرم میرقصیم بازی میکنیم مدام درحال ورجه وورجه س

عزیزم در بهترین شرایط هفته ۲۰ متوجه حرکاتش میشه آدم

من الانم یکی دوبار بیشتر حس نکزدم😁🤣

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

عزیز حرکت بچه زیر 20هفته محسوس نیست خودتو الکی نگران نکن..

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

عزیزم حرکاتش اصلا الان مهم نیست

از هفته ۲۸ باید بشماری و توجه کنی به حرکاتش

منم اینطوری بودم

قشنگ یادمه حتی هفته ۲۸ ک بودم دو روز خبری ازش نبود انقد ترسیدم

هفته های پایین ترم اینطوری شده بودم

نگران نباش

اما اگر خیلی استرس داری 

یه چیز خیلی شیرین و خنک بخور 

اب زیادم‌بخور 

بخواب پهلو چپ دست بکش به شکمت 

یه حرکت خیلی ریزم که داشته باشه کافیه واسه یه روز

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹