2777
2789
عنوان

گریه نی نی

115 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من نی نی م ۲۰روز داره اصن نمیخوابه هرچی موقع شیر خوردن بخوابه 

میذارمش زمین بیدار میشه ؟؟

چند روزه از بیخوابی جون تو تنم نمونده 

کسی میدونه چیکار کنم ؟؟ 

دلم به بودنت خوشه پسر مامان 😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم بغلیش کردی. در طول روز سعی کن نذاری بخابه. شب ک شد جاشو عوض کن. شیرشو بده بعد بذارش تو گهواره یا اگ نداری بذار رو پات کمی تکون بده تا بخابه. اگ گریه کرد و بغل خاست گریه شو تحمل کن تا بغل از سرش بیافته. البته هر دفعه گریه کرد یکم بغلش کن بزن کمرش شاید اروغ داره. پوشکش و چک کن شاید کثیف کرده. کمی شیر بده شاید شیر میخاد. تا چند روز همینکارو بکن تا بغل از سرش بیافته. 

لایک نکنید اه

زمین دراز بکش شیر بده بخوابه وقتیم خواستی پاشی بیدار نشه‌‌..من الانم ک الانه بعد هفت ماه اینکار رو میکنم..مهمونی میریم ک همش بغلم خوابه همه میگن بزار زمین بخوابه میگم ن باید کنارش دراز بکشم شیر بدم ک بخوابه وکرنه بیدار میشه..بخار همین بغلم نگهش میدارم

خب رو زمین شیرش بده ک وقتی خوابید با جابجایی بیدار نشه😍

روز زمینم ک میخوابه چندین سااااعت شیر میخوره و همچنان سینه ک از دهنش میاد بیرون گریه میکنه 

دلم به بودنت خوشه پسر مامان 😍😍

اگ عصر ب بعد بیدار و نمیخوابه موقع گریه پاهاشو جمع میکنه گدیه میکنه یا گاهی اوقات یهویی جیغ میزنه گریه میکنه اینا علایم نفخ(کولیکشه)..سعی کن اگ نفخ هم نداره غذاهای نفاخ مثل لبنیات و سیر و پیاز و حبوبات و اینا رو تا چن وقت نخوری ک دلدرد نگیره.

کولیک داره تاسه چهارماه طبیعیه خودش خوب میشه یه سریاهم زودترخوب میشن.چیزای نفاخ نخوربعدازغذاهات عرق نعنا.زیره بخور.میتونی بذاریش داخل این گهواره هاکه حالت ننویی دارند

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

پسر من29 روزشه استارتر بچه الکی گریه نمیکنه. حتما ی چیزی میخاد. اگ لباساش خیسه عوض کن. اگ پوشکش کثیفه عوض کن اگ اروغ داره یا شیر میخاد براش انجام بده اما تا کارت تموم شد بذارش زمین. ب هیچ وجه بغلش نکن و راه برو ک عادت میکنه. ب محظی هم ک گریه کرد بغلش نکن. یکم تو جاش تکون تکونش بده یکم باش حرف بزن. اگ دیدی اروم نشد برو سراغ چک کردن مواردی ک گفتم. شیرش هم خاستی بدی ب قول دوستمون ک اینجا گفت رو زمین بذار و خودت کنارش بخاب شیرش بده. ک هم بوی تنت رو بفهمه هم بغلی نشه

لایک نکنید اه
روز زمینم ک میخوابه چندین سااااعت شیر میخوره و همچنان سینه ک از دهنش میاد بیرون گریه میکنه 

لابد شیرت کمه عزیزم و سیرش نمیکنه

چیزای مقوی بخور

شایدم نفخ یا کولیک داره یه دکتر هم ببرش

البته با رعایت اصول بهداشتی

ما گناه را نمیبینیم،مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.🎈
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز