2777
2789
عنوان

گریه نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست
بردمش دکتر قطره دایمیتیکون داده اونم دادم فایده نداشت  تو این موقع میترسم باز ببرمش

من بهش کولیکیز دادم قطره خیلی خوبی بود.هر ۸ ساعت چن قطره بوی نعنا رو هم میداد و خیلی عالی بود نعنا ضدنفخه دیگ.من در طول روز بهش نمیدادم همین ک موقع خواب میشد بهش میدادم اروم‌میشد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خود ب خود درست شد ؟؟

اره عزیز خود به خود درست میشه. نهایتش ۴ماهگیه بعدش درست میشه.الان نینی شما به محیط خارج از شکم مادرش عادت ندارم برا همین نام آرمی می‌کنه یا نمی‌خوابه. یه مدت که بگذره درست میشه. بعضی بچه ها ۴۰روزگی درست میشن بعضیا دیرتر. نینی من ۳ماهگی درست شد.

البته حتما از دکتر برا کولیکش هم دارو بگیر. کولیک تو بد خوابی بی تاثیر نیست

روز زمینم ک میخوابه چندین سااااعت شیر میخوره و همچنان سینه ک از دهنش میاد بیرون گریه میکنه 

ببین اسی بچه هر چیش ک باشه فک میکنه اگ شیر بخوره خوب میشه. اگ نفخ کنه اگ جیش کرده باشه اگ پشتش سوخته باشه در هر حالتی فک میکنه با شیر خوردن خوب میشه. پس اگ دیدی هم شیر میخوره هم گریه میکنه بدون شیر نمیخاد مشکلش چیز دیگه س

لایک نکنید اه
اخه خوابیده هم همینه 

پستونک نمیخوره؟؟؟بچه ها اکثرا موقع خواب باید دهنشون بجنبه تا بخوابن پستونک هم مورد خوبیه‌..البته نه همیشه هاا شاید بچه بعضی وقتا واقعا گشنش باشه..ولی شیر زیاد بخوره ک اشکال نداره تپل میشه دیگ 

سر من تا پنج ماهگیش اینجوری بود.واقعا عذاب کشیدم..همش شبا با ماشین میرفتیم دور دور تا بخوابونمش وقتی ک میخوابید میومدیم خونه بدون هیچ سروصدایی ک ی وقت بیدار نشه جون بیدار میشد دیگ تا چهار پنج صب بیدار بود..ماشینم جواب میده بچه ها با تکون خوردنای ماشین اروم میشن و خوابشون میگیره

پسر من29 روزشه استارتر بچه الکی گریه نمیکنه. حتما ی چیزی میخاد. اگ لباساش خیسه عوض کن. اگ پوشکش کثیف ...

عزیز این تفکر بغلی شدن برا بچه ای به این سن واقعا اشتباه هست. میتونی تو این زمینه مطالعه کنی. بچه تا ۳ماه اول هروقت گریه کرد باید بلافاصله بغلش کنی تا احساس تا امنی نکنه. اگر بغلش نکنی تو ناخودآگاه ذهنش ثبت میشه و همیشه ترس از نبودن شما رو داره . بچه من تا ۳ماه تحت هیچ شرایطی رو زمین نمیموند. حتما باید بغل میشد و راه می‌رفتیم و نگاهش میکردیم. اگر چشممون رو میبستیم یا می‌نشستیم جیغش می‌رفت هوا. بعد از ۳ماه دیگه تحت هیچ شرایطی تو بغل آروم نمیموند. حتما باید میزاشتیمش زمین. ۵ماهگی به مدت ۳هفته دوباره نیاز به بغل داشت و ما مدام بغلش میکردیم ولی بعدش تا الان که  نزدیک ۸ماهشه فقط پستونک میزاریم دهنش خودش خیلی راحت می‌خوابه. وقتایی هم که بیداره خودش با خودش بازی می‌کنه. بعضی وقتا یکم نق میزنه، بغلش میکنیم بوسش میکنیم بعد خودش رو کج می‌کنه که بزاریمش زمین، انگار که ارضا شده و دیگه نیازی به بغل نداره. به بچت از ترس بغلی شدن ظلم نکن. اون الان بیشتر از هروقت دیگه ای نیاز به آغوشت داره

عزیز این تفکر بغلی شدن برا بچه ای به این سن واقعا اشتباه هست. میتونی تو این زمینه مطالعه کنی. بچه تا ...

عزیزم هر چیزی ی روشی داره. این روش و من ب هیچ وجه قبول ندارم. اینک نوزاد تا گریه کرد احتیاجشو برطرف کنی میشه همون حس امنیت. اما اینک مدام بغلش کنی و تکون تکون بدی امنیت بش نمیده. هر چی ب جاش. هر چی ب اندازه ش. این مطلبی ک شما میگی از کیه؟ کدوم دکتر؟ 

لایک نکنید اه
عزیزم هر چیزی ی روشی داره. این روش و من ب هیچ وجه قبول ندارم. اینک نوزاد تا گریه کرد احتیاجشو برطرف ...

عزیز من رشتم مترجمی زبانه و کتابهای خارجی زیادی تو این زمینه مطالعه کردم. اینی که گفتم حرف دکترای ایرانی نیست. در ضمن من نگفتم تکونش بدی گلم. خود من با تکون دادن ۱۰۰در ۱۰۰مخالفم. همینکه نینی رو بغل کنی تا بفهمه هروقت بهت احتیاج داشت تو هستی کافیه. عزیز من چیزی رو که تحقیق کردم گفتم. شما هم هرجور خودتون صلاح میدانید انجام بدین دوستم😍

من اصلا این عقیده ای ک بعضیا میگن بچه بغلی میشه رو قبول ندارم..بچه من تا سه چهار ماهگی همش بغلم بود اروم ک میشد میزاشتم زمین بازی میکرد اینور اونور رو نگا میکرد بقول خانومه حس ناامنی و ترسش رفع میشد پسر من هفت ماهشه همش زمین بازی میکنه..بچه وقتی تازه ب دنیا اونده همش احساس ترس داره..حس میکنه امنیت نداره گرچه این امر طبیعیه چون نه ماه توی شکم‌تاریک و بدون سروصدا بود..بجه ک هروقت گریه کرد باید بگیری بغلت بوی شما رو حس کنه تا اروم بشه وگرنه وقتی هم ک بززگ بشه احساس ناامنی و اعتماد ب بنفس پایینی داره..باز هرکس یه عقیده و فکری داره این نظر من بود..

دوستان حس امنت با برطرف کردن نیازهای نوزاد ب دست میاد. وقتی شیر میخور و تو بغلتونهوقی اروغشو میگیرید و تو بغلتونه نیاز ب اغوشش هم برطرف میه. شما اگ همه ا و در هر لحظه کریه کرد بغلش کنید کاملا عادت میکنه. اونوقته ک زندگیتون رشته ش کاملا از دستتون در میاد. وسط پختن غذا. وسط حمام و دستشویی وسط جارو کردن خونه و تحت هر شرایطی باید همه چی رو ول کنید و فقط نوزاد و بغل کنید. من بالاخره اسم پزشکی ک دوستمون گفت و متوجه نشدم اما خودم از رو تجربه اینو دیدم و میگم. نوزاد نیاز داره احتیاجاتش برطرف بشه. نیاز ب بغل و محبتش زمان شیر خوردن و گرفتن اروغ یا وقتی بازی بازیش میدیم برطرف میشه. ولی اینک کلا بغلش کنیم فقط خودمونو خسته میکنیم و باعث میشیم ک اصلا ب دومی و سومی فکر نکنیم. نتیجه شم میشه ی بچه ی تنها. ک این اسیبای زیادی داره. نتیجه ش میشه ی همسر ناراضی. ی خونه ی همیشه بهم ریخته. و ی مادری ک از بیخابی و خستگی و کلافوی زیر چشماش گود رفته و حالش از همه چی بد شده.... 

در کل امیدوارم همه مون کاری ک بهش اعتقاد داریم درسته رو ب بهتریم وجه ممکن انجام بدیم♥️

لایک نکنید اه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز