بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک ادم فوق العاده تریو هستم خیل زیاد به صورتی که روز عمل داشتم سکته میکردمو پس می افتادم همیشه شنیده بودم که میگن که تو اتاق عمل باهات شوخی میکنن یادت میره اصلا هم اینجور نیست من خیلی ترسیدیم تا بهم انژیوکت رو زدن ترسم ۱۰۰ برابر شد اما وقتی چهره ارامش بخش دکترم رو دیدم تا بهم گفت چی شده گفتم میتریم گفت ترس نداره از چیش میترسی به بعدش فکر کن که خوشگل میشی اما من گفتم خیلی میترسم نمیتونم گفت از چیش میترسی تو بگو من عمل نکنم تا هی گفت بگو یهو بهوش اومدم و ترسیده بودم و یکم درد داشتم و یه شیاف برام گزاشت و دردم اروم شد و بردنم تو بخش
خلاصه که من تونستم همون لحظه نفس بکشم چون اسپیلنت میزارن به جای تانپون که این خیییلی خوبه و میتونم بگم بهترین اتفاق عمله و دیگه گوشه ادم کیپ نمیشه و اذیت نمیشین قسمت بخیه و خود دماغ که اصلا درد نداره من خودم فقط یکم فک درد دارم که اونم استامینوفن میدن و درد از بین میره من دماغم گوشتی بود و پیش دکتر سلطانی فر رفتم و جلو شوهرم به من گفت اه هدیه اصلا موافق نیستم خیلی زشت میشی چه پوست زشتو کلفتی داری اصلا خوب نمشی و منو افیرده کرد که خان دکتر شادابی به من گفت اگر اینجوریه که جراحا باید درشونو گل بگیرن و من اعتماد کردن تا الان که راضی بودم خیلی فقط باید داخل اسپیلنت هارو شستشو بدم که بلد نیستم حرصم در میاد
و این که من اصلا کبودی ندارم فقط ورم دارم که اونم نه درد داره نه چیزی نه حتی داخل چشمم خون افتاده خون هم بالا نیاوردم و این که در کل من که خیلی تریوام حتی لیزر رو از ترسم ول کردم از عمل بینیم واقعا راضی بودمو عاشق خانم دکتر شدم الان خیلی چهرم وحشت ناکه اما تا پس فردا خوب میشه