2777
2789
عنوان

حیوون خانگی برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 6870 بازدید | 53 پست
گربه یکم بد قلقه یه وقت پسرت ناخاسته کاری کنه بد کینه میکنه جواب میده سگ خوبه میتونی سگ راه بدی خو ...

گربه کینه میکنه؟؟! وااای خدا 😂😂

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت یه داداش یا خواهر واسش بهتر نیست مخالفین ریپلای نکنین لطفا

نه عزیزم بهتر نیس، اصلا دوس ندارم بخاطر اولی دومی رو بیارم، پسرم اصلا از بچه های کوچیک خوشش نمیاد، هرکیم میپرسه آبجی یا داداش میخوای قاطع میگه نه 

گربه کینه میکنه؟؟! وااای خدا 😂😂

اره برای بچه خوب نیس گاهی ممکنه ناخاسته سر اتفاقی چنگ بندازه برای بچه های بزرگ تر از پنج شش سال خوبه

سگ قضیه رفتاریش فرق میکنه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
نههههه چیه گربه پشماشو میریزه😷 الانم که کرونا ،دیگه هیچی

کرونا از طریق حیوانات منتقل نمیشه !!! شماها که هر چرت و پرتی مینویسید، سوادتون در چه حدیه؟؟؟!

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من سنجاب داشتم عاشقش بودم بزرگش کردم چندماه کثافت بهم حمله کرد  رفتم امپول هاری زدم😭

😂😂😂😂

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
خودت باهاش بازی کن😍 یک ساعت صبح یک ساعت عصر  بهش بازی کردن یاد بده خودش مشغول میشه  از ...

خودم باهاش خیلی بازی میکنم، شوهرمم همچنین ولی انگار براش کافی نیس، بچه همبازی میخواد 

اره برای بچه خوب نیس گاهی ممکنه ناخاسته سر اتفاقی چنگ بندازه برای بچه های بزرگ تر از پنج شش سال خوبه ...

گربه خونگی ناخنهاش مرتب کوتاه میشه..چنگ نداره

گربه خونگی ناخنهاش مرتب کوتاه میشه..چنگ نداره

دندون ک داره

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

پسر خواهر شوهرم خیلی پر جنب و جوشه ،هفتا دایی و چارتا پدر بزرگ و مادربزرگ و پنج تا عمو و عمه داره بازی میکنن باهاش باز خسته نمیشه ، شوهرم  پیشنهاد سگ داد، الان چار سالشه خیلی خوب شده، مسولیت سگم  قبول کرده . ، آروم و‌مهربون شده. توجه میکنه ،حرف گوش کن شده.

اگه مسولیت واقعی سگ رو قبول کنید واکسن و خوراک و بهداشت  رو تامین کنید  ،بهترین دوسته واسه بچه تون

اگه خواستي گربه بگيري گربه پرشين نگير  خيابوني توله رو واكسينه كني بهتره جنب و جوشش بيشتره سگ ...

خودم اسکاتیش دوس دارم، حالا قطعی بشه خرید حیوون درمورد نژادش بیشتر تحقیق میکنم 

نه عزیزم بهتر نیس، اصلا دوس ندارم بخاطر اولی دومی رو بیارم، پسرم اصلا از بچه های کوچیک خوشش نمیاد، ه ...

بچه ها معمولا تو این سن همینطورن، پسر منم تا همین‌چند وقت پیش هرکی ازش میپرسید قاطعانه میگفت نه.. ولی از ۴ سال و نیمگی تا الان که ۵ سالشه چندبار ازم خواهر یا برادر خواسته، یه مدت میگفت خواهر میخوام الان نظرش تغییر کرده میگه برادر میخوام... دیروز هم اومده میگه برام‌حیوون خونگی بخر گفتم فعلا نمیشه شااااااید بعدها برات جوجه بخرم😄

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خودم باهاش خیلی بازی میکنم، شوهرمم همچنین ولی انگار براش کافی نیس، بچه همبازی میخواد 

عزیزم اینجا فقط یکی دو نفر حرف از سر تجربه و خیرخواهی میزنن.بقیه تو باغ نیستن و اطلاعات اشتباه میدن.بهترین کار ابنه که زنگ بزنی به دامپزشکی شهرتون، از تو گوگل سرچ پیدا کن.همه سوالاتتو از دکتر متخصص حیوانات بپرس، نه هر کی گذرش به تاپیکت افتاده.

با اجازه از دست بعضی ها تو این تاپیک فرار کنم!!