2777
2789
عنوان

حیوون خانگی برای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 6869 بازدید | 53 پست
پسر خواهر شوهرم خیلی پر جنب و جوش ،هفتا دایی و چارتا پدر بزرگ و مادربزرگ و پنج تا عمو و عمه داره باز ...

متاسفانه خانواده شوهرم و خودم بشدت مذهبی هستن، نجس میدونن سگ رو، بخرم نمیان خونمون ،ولی گربه مشکل شرعی نداره! خودمم یه جورایی از سگ میترسم، چون شاید نگه نداشتم فوبیا دارم، ولی چن سال دوران مجردی خودم گربه داشتم

بچه ها معمولا تو این سن همینطورن، پسر منم تا همین‌چند وقت پیش هرکی ازش میپرسید قاطعانه میگفت نه.. ول ...

من هرموقع واقعا دلم بچه خواست میذارم دومی بیاد، وگرنه به حرف بقیه حتی بچه اول که نیس، اعصاب میخواد ،شرایط میخواد، فعلا نداریم، جوجه رو دوس ندارم برای بچه، یه همسایه داشتیم، جوجه نوک زده بود چشش، کور شده بود بیچاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه خانواده شوهرم و خودم بشدت مذهبی هستن، نجس میدونن سگ رو، بخرم نمیان خونمون ،ولی گربه مشکل شر ...

والا از گربه سر در نمیارم، اونام یه حیاط پشتی دارن  و حیاط جلویی. نمیارن خونه  خونه م واسش درست کردن😍

والا از گربه سر در نمیارم، اونام یه حیاط پشتی دارن  و حیاط جلویی. نمیارن خونه  خونه ...

من میخوام تو خونه باشه 😁 تو حیاط میره پی روابط جنسی خطرناک 🤣 میخوام از هرنظر تمیز باشه برای همبازی با کودک

می‌دونی خیلی خوبه ها ولی بدجور وابستگی میاره به اینشم فکر کن خدایی نکرده چیزیش بشه بچه بد تو روحیش تاثیر میزاره من کاسکو داشتم فرار کرد انگار که یکی از اعضای خونوادم مرده خدا نکرده. و یکی از دوستامون سگ بچش مرد بچه افسرده شده بود حرف نمی‌زد دیگه . یکم فکر کن چون مسئولیت بزرگیه بعد بیار 

یه حالی دارم این روزا نه آرومم نه آشوبم 💜
من هرموقع واقعا دلم بچه خواست میذارم دومی بیاد، وگرنه به حرف بقیه حتی بچه اول که نیس، اعصاب میخواد ، ...

اره‌ منم موافقم با این حرفتون در مورد بچه دار شدن، ولی کلا با حیوون خانگی مخالفم حالا هرچی باشه، خوشم‌نمیاد حیوون زبون بسته رو تو‌خونه نگهدارم بخاطر سرگرمی خودم...

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
به تعداد کمی آدم حساسیت میده !! فقط آدم اینجا با شماها مشورت بکنه !!

متوجه نشدم؟!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴