2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گریه میخواد 

طولانی 

یا دویدن بدون اینکه کسی نگاهم کنه

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
کاش میشد این روزا رو گذاشت رو دور تند بره  همه ی زندگیم‌بهم ریخته 🤦🏻‍♀️😔

اهوم

نه میشه جایی رفت

نه میشه کاری کرد

نه میشه کسی بیاد

نه میشه درس خوند  

هیچ...

خدآیا من دارم تاوان چیو میدم...💔؟
اهوم نه میشه جایی رفت نه میشه کاری کرد نه میشه کسی بیاد نه میشه درس خوند     هیچ...

بدترش اینکه از نظر احساسیم با کسی ب مشکل خورده باشی خونه انگار آدمو میخوره دلم میخواد تنها برم ی پیاده روی خییییلی طولانی 😔😔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود