2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مشکل بر خوردیم شاید دیگه هیچوقت نبینمش نه ماهه باهم نیستیم آخرین بار پنج ماهه پیش دیدمش 😞

اگه دوسش داری حرف های صدمن یه غاز رو بریز دور و از نو شروع کنید

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

کی میشه بدون هیچ استرسی زندگی کنیم منظورم همین ویروسه کوفتیه 

راحت بریم بیرون و شاد باشیم 😩

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
کی میشه بدون هیچ استرسی زندگی کنیم منظورم همین ویروسه کوفتیه  راحت بریم بیرون و شاد باشیم 😩

این ویروسه هم نباشه بلاخره یه چیزی برا استرس داریم جاش خالی نمیشه

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
دوسش دارم خیلیم دوسش دارم اما دیگه نمیشه 

ان شاالله هرجی به صلاحتونه همون بشه.امین

کی میشه بدون هیچ استرسی زندگی کنیم منظورم همین ویروسه کوفتیه  راحت بریم بیرون و شاد باشیم 😩

نمیدونم والا میگن هواگرم بشه این ویروسم میره

از یه طرفم میگن اردیبهش قراره یه شهاب سنگ به اندازه ی قاره افریقا ازکنار زمین رد بشه اگه یه درصد به زمین بخوره فقط یه غبار ازش باقی میمونع   

همین چندروز باقی مونده روشاد باشیم...      

خدآیا من دارم تاوان چیو میدم...💔؟
نمیدونم والا میگن هواگرم بشه این ویروسم میره از یه طرفم میگن اردیبهش قراره یه شهاب سنگ به اندازه ی ...

🙁

امسال هممون رفتنی ایم پس 😂😂😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
نمیدونم والا میگن هواگرم بشه این ویروسم میره از یه طرفم میگن اردیبهش قراره یه شهاب سنگ به اندازه ی ...

نه باو اصلا به زمین نمیخوره.قرار رد بشه ولی نمیخوره

اره گفتن ولی باز سال دیگه پاییز میاد تا باز وقتی هوا گرم شه 😑