خوبکاری کردی.گوشت رو از دیجی کالا دیدمهمه میگفتن کیفیت نداشت... میترسمشوهرمبره قصابی همونموقع چ ...
منم میترسم. خریدامو انلاین انجام میدم. نون هم خودم میپزم. فعلا اصلا بیرون نمیریم. البته هر چقدر ما رعایت میکنیم بازم یه عده زبون نفهم بیرون دنبال خرید عید هستن و یکسره این ویروس در حال گردشه. ولی دیگه چاره ایی نیست.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
من که هیجا نمیرم خریدم نه برای عید به صورت کلی چون یه سری لباسام و یه سری وسایل خونه رو باید دیگه عوض میکردم همرو از این سایته خریدم و خیالم راحت شد هم معتبرن هم دیگه نمیرفتم بیرون کلی بگردم بابا هروقت میرفتم بیرون دیوونه میشدم باید میومدم هم خودم و هم کل خونه رو ضدعفونی میکردم وسواس میشدم الان دیگه راحت حتی خواروبار و شوینده و همه چیو یاد گرفتم از این سفارش میدم این لینکشم دوستم که اونجا کار میکنه داده مال خود کارمنداست هربار یه تخفیف هم میخوره به خربدام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.