2777
2789
عنوان

خرید!!😔

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 16 پست
خوبکاری کردی.گوشت رو از دیجی کالا دیدم‌همه میگفتن کیفیت نداشت... میترسم‌شوهرم‌بره قصابی همون‌موقع چ ...

منم میترسم. خریدامو انلاین انجام میدم. نون هم خودم میپزم. فعلا اصلا بیرون نمیریم. البته هر چقدر ما رعایت میکنیم بازم یه عده زبون نفهم بیرون دنبال خرید عید هستن و یکسره این ویروس در حال گردشه. ولی دیگه چاره ایی نیست. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

من که هیجا نمیرم خریدم نه برای عید به صورت کلی چون یه سری لباسام و یه سری وسایل خونه رو باید دیگه عوض میکردم همرو از این سایته خریدم و خیالم راحت شد هم معتبرن هم دیگه نمیرفتم بیرون کلی بگردم بابا هروقت میرفتم بیرون دیوونه میشدم باید میومدم هم خودم و هم کل خونه رو ضدعفونی میکردم وسواس میشدم الان دیگه راحت حتی خواروبار و شوینده و همه چیو یاد گرفتم از این سفارش میدم این لینکشم دوستم که اونجا کار میکنه داده مال خود کارمنداست هربار یه تخفیف هم میخوره به خربدام 

https://affstat.adro.co/click/ef1c1119-3c34-4ca2-9e6d-4d0fad3e5df6

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید