2777
2789

منم از اسنپ مارکت خرید میکنم. مرغ هم به همون سفارش دادم بسته بندی اورد. اتفاقا گوشتم هم تموم شده ولی اون یه دونه رو بی خیال شدم فعلا. نمیخرم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز شوهرم رفت کوروش کل مایحتاج رو خرید اورد گذاشت توی تراس.همه چیز از چیپسو پفک و خامه و کره تا گوشت چرخ شده و هرچیزی که فکر کنید رو با صابون و مایع شستیم و گذاشتیم خشک بشه بعد اوردیم تو😐

منم از اسنپ مارکت خرید میکنم. مرغ هم به همون سفارش دادم بسته بندی اورد. اتفاقا گوشتم هم تموم شده ولی ...

خوبکاری کردی.گوشت رو از دیجی کالا دیدم‌همه میگفتن کیفیت نداشت...

میترسم‌شوهرم‌بره قصابی همون‌موقع چندتا پیرمرد پیرزن برن داخل مغازه.....  نمیدونم چکارکنم..

شهروند. فکر کنم فروش انلاینم داره. سریع برید و برگردید. وسایل رو بذارید جلو در ، داخل نبرید، دونه دونه ببرید داخل بشورید و کارهاش رو انجام بدید. و بسته گوشتهای جدید رو از مواد قدیمی تر جدا بذارید،  خوب هم بپزید موقع پختن. نایلون بسته بندی رو هم با دقت دور بندازید. نمالید اینور اونور.

خلاصه بگم ، دهنتون سرویسه 😂😂 برا ۴ قلم جنس و ۴ کیلو میوه دیروز سه ساعت داشتم میشستم، دستکش اشپزخونه دستم میکنم. ولی دونه دونه میوه ها رو سابیدم 🥴

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

چقدر خوبه اگه همه رعایت کنن. پس اینا کین تو خیابون دنبال خرید عید؟! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
شهروند. فکر کنم فروش انلاینم داره. سریع برید و برگردید. وسایل رو بذارید جلو در ، داخل نبرید، دونه دو ...

میدونم همه چیزو میشورم با کف و صابون...  شهروند فروش انلاین داره؟؟

میدونم همه چیزو میشورم با کف و صابون...  شهروند فروش انلاین داره؟؟

من تا حالا نخریدم ازش ولی داره. 

با مراقبت و احتیاط خرید کن اگه قصابی آشنا و تمیز میشناسی ازش بخر  اگه نه که بسته بندیا فکر کنم ...

والا میشناسیم ولی من میترسم شوهرم بره مغازش چندنفر هم برن داخل و...  چون قصابی کوچکه همه هم منتظر وایمیستن.مثل فروشگاه بزرگ نیست.

والا میشناسیم ولی من میترسم شوهرم بره مغازش چندنفر هم برن داخل و...  چون قصابی کوچکه همه هم منت ...

اگر انقدر بترسی نمیشه که عزیزم همسرت بالاخره بیرون میره سرکار میره

از راه که اومد بفرستشون حمام

وسایلم ضدعفونی کن با دستکش کار کن کارت که تموم شد دستاتو بشو