2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11387 بازدید | 95 پست
تنگی نفسم دارید؟

البته ما شک داریم کرونا داریم..اما خوب همه علائمش رو داریم...من دیروز تنگی نفس داشتم از ساعت ۱۰ صبح...ساعت سه همراه ناهار سیر تازه خوردم...یعنی به طرز عجیبی تنگی نفسم از بین رفت....الان هم بهترم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
با محافظت کامل می ره سرکار فقط هم خودش تنهاست تو محل کارش و به ارباب رجوع ها کار و تحویل می ده..با د ...

بازم عزیزم درست نیست حق الناسه 

خیلی کار بدی میکنید اگه واقعا کرونا داره تمام اون محیط آلوده است 

نمی گید یکی ضدعفونی نکنه 

یه نفر بخاطر سهل انگاری شما بمیره 

میدونم کسالت داری اما قلبم درد گرفت انقد راحت بی مسوولیتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول تب نیست تو 4030 تو راهنماایی گوش بدید تب نیست سرفه و خشکی گلو 

والله. منم بدن درد و حالت تهوع و گاهی لرز و ورم معده و بی حالی دارم. یه هفته پیشا هم تب داشتم بدون سایر علایم. الانم سرفه خیلی کم ولی تنگی نفس دارم  کرونا گرفتم؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
سرفه هات زیاده؟؟؟

اره عزیرم جوری که میسوزه قفسه سینه گلوم و نفسم بند میاد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
والله. منم بدن درد و حالت تهوع و گاهی لرز و ورم معده و بی حالی دارم. یه هفته پیشا هم تب داشتم بدون س ...

به 4030 زنگ بزن علائمتو بگو من حالتم حالت کرونا هم تو نت زدم هم 4030 که برای کرونا 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
البته ما شک داریم کرونا داریم..اما خوب همه علائمش رو داریم...من دیروز تنگی نفس داشتم از ساعت ۱۰ صبح. ...

ایشالله که خوب میشی فعلا برا من با دلپیچه سرفه سردرد این چیزا شروع شدع ولی کم کم داره تبم میره بالا من حسی پاغی دارم قشنگ یهو لرز میگیرم و تب سنج دوتا دارم دوتاشم 37 میزنه 

بازم عزیزم درست نیست حق الناسه  خیلی کار بدی میکنید اگه واقعا کرونا داره تمام اون محیط آلوده ا ...

همسرم به طور صد درصد حفاظت شده می ره مشتری هم تو مغازه نداره ..کارش جوریه که با جعبه و پیک موتوری می فرسته...

من عرض کردم که ما شک داریم کرونا باشه..اما احتیاط واجب داریم که مثل کرونایی ها رفتار کنیم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
الهی که خدا به بچه ی تو شکمت رحم کنه و تا ۱ساعت دیگه تمااام علایمت از بین بره

مرسی عزیزم ایشالله 

به 4030 زنگ بزن علائمتو بگو من حالتم حالت کرونا هم تو نت زدم هم 4030 که برای کرونا 

خودم به جهنم . همش میترسم نونه ناقل باشم یا بگیرم . بچه ها یا مادرم ازم بگیرن😳

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ایشالله که خوب میشی فعلا برا من با دلپیچه سرفه سردرد این چیزا شروع شدع ولی کم کم داره تبم میره بالا ...

منم دل پیچه دارم اتفاقا...اما خوب این مورد رو فکر کنم به خاطر نوع تغذیه ای بود که امروز داشتم...قاطی پاطی کردم

۴۰۳۰ چی هست؟

برای کرونا

ست که کارشناسا جواب میدن و توضیحات و راهنماایی دارن 

ایشالله که خوب میشی فعلا برا من با دلپیچه سرفه سردرد این چیزا شروع شدع ولی کم کم داره تبم میره بالا ...

انشالله شما هم خوب می شی....من همسر دوستم کرونا گرفته بود دکتر بهش گفت برو خونه فقط استراحت کن...و مایعات بخور

الان خوبه حالش