2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11387 بازدید | 95 پست
نه عزیزم تب نیست اولیش سرفه خشکی گلو کم کم تب شروع میشه تو 4030 توضیح میده قشنگ 

۴۰۳۰ چی هست؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا صاحب الزمان منم هم هفته ی شما هستم و الان چند تاسرفه داشتم ته گلومم میخاره یهو دلم ریخت

نترس عزیزم چیزی نیس

الان همه مردم ایران...گلو دردو دارن

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
داروی امام کاظم خوبت میکنه

داروی امام کاظم؟😳😐

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
بستری هستید ؟ اولین علامتش چیه 

نه تو خونه قرنطینه ایم...خودمون به آب جوش و آب میوه و خدا بستیم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
چرا همسرتون استراحت نداره اکه کرونا دارن الان باید قرنطینه باشن که؟

با محافظت کامل می ره سرکار فقط هم خودش تنهاست تو محل کارش و به ارباب رجوع ها کار و تحویل می ده..با دستکش

بهشون حتما هم می گه با انواع ضد عفونی ها وسایل رو مجدد بشورن

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌