2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭

11378 بازدید | 95 پست

سلام دوستان از صبح حالم بد شد 

تب ندارم 36نیم یا 37 و دلپیچه و سردرد و سرفه خشک و استفراغ و حالت تهوع ضعف بدن و بدن درد تنگی نفس رو دارم ولی چون باردارم من از اول داشتم صبح با 4030 تماس گرفتم گفتش تا دوروز مایعات بخور علائم داری خوب نشدی برو مطب شخصی .

از صبح دارم گرمیجات و سوپ میخورم وقتی سوپ میخورم و یا گرمی قفسه سینم گلوم میسوزه.

همسرم علائم نداره فعلا همه چی جدا کردم 

با دکترمم صحبت کردم گفت علائم داری تا فردا خوب نشدی برو دکتر ایشالله که کرونا نباشه یه سرماخوردگی باشه ولی مثل قبل نیستم قبلا سرما میخوردم میفهمیدم تو 4030 راهنمایی هاش گفته بود اولش کم کم سرفه و تب خفیف بعدش زیاد میشه اصلا هم نگران و استرس ندارم 

سرماخوردگی و انفولانزا سریع تب بالا میده الان حالم خوبه خیلی اوضاع بدی ندارم اسفند دود کردم ولی شروع کردم به سرفه اصلا طاقت دود نداشتم .

حالا ممنون میشم بگید چیا بخورم غذا مرغ اب پز با برنج میتونم بخورم ؟؟ غذاهای کبابی چی میتونم بخورم ؟؟ و اینکه چیا برام ضرر داره تو گرمیجات که نباید بخورم مثلا زنجبیل ضرر داره تو بارداری هفته سی هستم روغن سیاهدونه هم میزنم قفسه سینم ولی قفسه سینم به شدت درد میگیره موقع مالش 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سیستم ایمنی بدن ارتباطی به گرمیجات نداره و اینکه گرمیجات تو بارداری خوب نیست پس نخور

زنگ بزن اورژانس علایمت رو بگو تا ازت تست بگیرن 

بلا ازت دور باشه الهی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اگه تب نداری بعید میدونم کرونا باشه 

اول تب نیست تو 4030 تو راهنماایی گوش بدید تب نیست سرفه و خشکی گلو 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕