2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 11378 بازدید | 95 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دمای بدن 37 باشه تب حساب نکنیم؟

میگم که تب ندارم علائمش اصلا تب نیست بعدش تب میشع 4030زنگ بزنید راهنمایی گوش بدید 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه حبه سیر رو تو دهنت بجو بعد تفالشو بریز بیرون  عصاره اکالیپتوس بریز تو دستگاه بخور  5 تا 10دقیقه  بخورشو بده به خودت و چای داغ کم رنگ زیاد بخور  انشالله خوب میشی گلم

دوستای گلم میشه برای سلامتی  و خوشبخت شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنید انشالله عاقبت بخیر بشید 
علائمتون چی بود

تب شدید بدن درد سرفه و بعد تنگی نفس کسالت شدید...مشاور ۴۰۳۰ گفت تا دو سه روز دیگه خوب نشدی حتما برو دکتر...گفت مایعات بخور...من بهتر شدم اما همسرم چون استراحت نداره نه بدتر داره می شه...دو روز دیگه خوب نشد می فرستمش دکتر

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
مهم ترین عامل کرونا تب بالای 38 درجس

نه عزیزم تب نیست اولیش سرفه خشکی گلو کم کم تب شروع میشه تو 4030 توضیح میده قشنگ 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
تب شدید بدن درد سرفه و بعد تنگی نفس کسالت شدید...مشاور ۴۰۳۰ گفت تا دو سه روز دیگه خوب نشدی حتما برو ...

تبتون چند بود من حس گرمی داغی دارم ولی تب سنج میزنم تب ندارم مشاور 4030 به من گفت تا دو روز خوب نشدی برو مطب شخصی علائم داری