2777
2789
عنوان

عشق مبهم

127 بازدید | 14 پست

روز پدر است  با خودم کلنجار می روم که این روز برای پدر من نیست پدری که به مادرم خیانت کرد منو مجبور به ازدواج کرد یا با بهونه گیریاش زندگیمونو خراب کرد بعد یه چیزی تو مغزم منو به بچکی میبره باهمه بدیهاش چقدر تو ذهن من بزرگمرد بود به خاطرش 20میگرفتم بغلش میکردم هیچ وقت از نظر مالی واسمون کم نذاشت لباس خوراک همیشه بهترینا رو داشتیم ولی اخلاقش ما رو ازش دور کرد از وقتی با ایندم بازی کرد دیگه دوسش ندارم ولی دروغ چرا ،،،،حالا که تو دام اعتیاده بی پوله بدبخت وندار ومن سخت هر وقت میبینمش تو تنهاییم گریه می کنم حالا شده یه ادم مفلس بدبخت که هیچ کس دوسش نداره ولی دروغه ما دختریم دختره و باباش چه سخته جدال عقل و قلب یه دختر،،،،😥😥😥😥😥😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پدرم بااعتیادش هم خودشوسوزوندهم ماروالان ده ساله که بیخبرم ازش ولی شباباکلی گریه ودلتنگی میخوابم

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.