2777
2789

*راحت ترین کشور جهان ( از همه لحاظ )*

سوئد

*بهترین کشور جهان*

کانادا

*بهترین کیفیت زندگی*

کانادا

*بهترین کشور با اقتصاد باز*

لوکزامبورگ

*بدترین کشور از لحاظ اقتصاد*

آفریقای جنوبی

*آمار بیکارترین مردم جهان*

جامائیکا و صربستان

*بالاترین نرخ بهره در جهان*

سائوتومه و پرنسیپ

*بهترین کشور برای ماجراجویی و جذب گردشگر*

برزیل و ایتالیا

*بهترین کشور جهان از لحاظ حقوق شهروندی*

نروژ

*بهترین کشورها برای بازنشسته ها*

نیوزلند و استرالیا

*بهترین کشورها برای تحصیل*

انگلیس و فنلاند

*خوشحال و شاد ترین کشور جهان*

دانمارک

*غمگین ترین کشور جهان*

ایران و عراق

*ثروتمندترین کشور جهان*

قطر

*فقیر ترین کشور جهان*

آفریقای مرکزی

*ثروتمندترین مردم جهان*

نروژ

*فقیرترین مردم جهان*

اریتره و مالاوی

*آرام ترین کشور جهان*

ایسلند

*عصبی ترین کشور جهان*

ایران

*صلح طلب ترین کشور جهان*

ایسلند و دانمارک

*جنگ طلب ترین کشور جهان*

عراق

*خوشمزه ترین کشور جهان*

ایتالیا

*بدمزه ترین و عجیب ترین کشور جهان*

چین و ژاپن

*پر مطالعه ترین کشور جهان*

هند ( روزانه ۱ ساعت و ۵۲ دقیقه )

*کم مطالعه ترین کشور جهان*

ایران ( هفته ای ۱۲ ثانیه )

*باسواد ترین کشور جهان*

فنلاند

*بی سواد ترین کشور جهان*

سودان

*پر استرس ترین کشور جهان*

ایران

*کم استرس ترین کشور جهان

سوئد

*محبوب ترین کشور جهان*

آلمان

*مهربان ترین کشور جهان*

ایسلند

*خشن ترین کشور جهان*

افغانستان

*امن ترین کشور جهان*

ایسلند

*ناامن ترین کشور جهان*

سوریه

*زیبا ترین کشور جهان*

اسکاتلند

*زشت ترین کشور جهان*

گوآتمالا

*زیباترین مردم جهان*

ترکیه

*زشت ترین مردم جهان*

انگلیس

*سرد ترین کشور جهان*

گرینلند ( ۸۶- درجه )

*گرم ترین کشور جهان*

مکزیک ( ۵۰+ درجه )

*سردترین نقطه ی جهان*

قطب جنوب ( ۹۸- درجه )

*گرم ترین نقطه ی جهان*

کویر لوت ( ۸۴+ درجه )

*فاسد ترین کشور جهان*

سومالی

*کم جرم ترین کشور جهان*

هلند.

ا

*پر جرم ترین کشور جهان*

سودان

*سالم ترین کشور جهان*

دانمارک

*با ارزش ترین پول جهان*

کویت

*بی ارزش ترین پول جهان*

ایران

*پر تکنولوژی ترین کشور جهان*

آلمان ( قطب اول صنعت جهان )

*کم تکنولوژی ترین کشور جهان*

یمن

*معتاد ترین و پر مواد مخدرترین کشور جهان*

افغانستان

*بی معتاد مخدر ترین کشور جهان*

ایسلند و فنلاند

*پاکیزه ترین کشور جهان*

استونی

*آلوده و کثیف ترین کشور جهان*

مغولستان

*دزد ترین کشور جهان*

سومالی

*قانع ترین کشور جهان*

ایسلند و دانمارک

*مهمان نواز ترین کشور جهان*

ایرلند

*پرجمعیت ترین کشور جهان*

چین ( ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون )

*کم جمعیت ترین کشور جهان*

مولوسیا ( ۳ نفر و ۳ قلاده سگ )

*بزرگترین کشور جهان*

روسیه

*کوچک ترین کشور جهان*

جمهوری مولوسیا

*شاداب ترین کشور جهان*

دانمارک

*بی حال ترین کشور جهان*

زیمبابوه و اتیوپی

*احساساتی ترین کشور جهان*

کانادا

*قانونمند ترین کشور جهان*

دانمارک👏🏼

*بی قانون ترین کشور جهان*

ونزوئلا😤

*راستگو ترین کشور جهان*

فنلاند و هلند

*شیک پوش ترین ( مردم ) کشور جهان*

اسپانیا

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط جایگاه ایران 😅

آره😅😅😅

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

چراماهیچ چیزخوبی نداشتیم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

فقط اون کشور که ۳نفر جمعیت داره😂😂😂

چرا کانادا از همه لحاظ خوبه؟

مگه چی از ایران کم داره؟😏😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
یه دففه بگو چرترین کشور جهان ایران😐

😂😂😂😂😂