2777
2789
عنوان

خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 62 پست
منم شرایطم دقیقااااا مث توهه  چه جالب ما هم ده سال اختلاف سنی داریم ولی اون بیشتر میزنه چون از ...

میشه عکسشو بفرسین اخه منم خاستگارم شکسته شده

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢

با یکی هم سطح خودت ازدواج کن که حس تحقیر نداشته باشی

من اگه جات بودم خودم بالا میکشیدم مثلا درس می خوندم و یا شاغل میشدم اینجوری دیگه زیاد جایگاه اجتماعی خانواده ات به چشم نمیاد وقتی خودت از خانواده ات سر تر باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یکی هم سطح خودت ازدواج کن که حس تحقیر نداشته باشی من اگه جات بودم خودم بالا میکشیدم مثلا درس می ...

وقتی کسی نداره خرج کنه چجوری بره دانشگاه😊اونم با این خرج الان

بعدم کو کار

مگه مجبوره وقتی طرفش ادم باشه میمونه پاش کاریم ب موقعیت نداره

عزیزم سن ی عدد هست فقط من با نامزدم 11سال تفاوت سنی داریم اما خیلی همو می‌فهمیم همیشه هم خوشیم 

اگه خواستگارت واقعن بخوادت براش مهم نیست کی هستی خونت کجای چی داری یا چجور زندگی میکنی اگه از ته دل خودت براش مهم باشی هیچم خجالت نکش اگه تو هم واقعن میخوایش ی کلام رک همه چیز زندگیتو بگو بهش وقتی آدم موقعیت خوب داشته باشه تو هر سنی باشه باید جواب بده بره توکل ب خدات کن و بهترین راه رو انتخاب کن تو انتخابت هر چیم ک باشه مردم همیشه حرف میزنن پس برا دل خودت زندگی کن ببین این همیشه ت ذهنت باشه قبل از انتخاب کردن هر کسی قبل از فکر کردن ب دارایی هاش اول ببین درک و فهمش چقدره مهمترین چیز تو هر رابطه همینه خیلی هم مواظب باش چون آبی ک ریخت نمیشه جمعش کرد

وقتی کسی نداره خرج کنه چجوری بره دانشگاه😊اونم با این خرج الان بعدم کو کار مگه مجبوره وقتی طرفش اد ...

دانشگاه دولتی هست

کار هم واقعا ادم بخواد هست ادم از تدریس شروع می کنه تا کم کم شغل بالاتری میگیره

ادم اگه تنبل باشه همیشه بهونه میاره  

بالاخره اون پسر خانواده داره وقتی واسه دختر سنگ تمام میذاره صدرصد انتظار داره که جهزیه ببره 

یا سر عقد کادو بده به داماد  

این حرف ها شعار هستند که همه پسرا اولش میگن 

وقتی مراسم خاستگاری پیش بیاد هیچ وقت قبول نمی کنه

دانشگاه دولتی هست کار هم واقعا ادم بخواد هست ادم از تدریس شروع می کنه تا کم کم شغل بالاتری میگیره ...

نخیر 

حوصله بحث ندارم

به هرحال این تفکر غلط شماست

نخیر  حوصله بحث ندارم به هرحال این تفکر غلط شماست

نامزد من بخاطر شرایطم کل جهزیه رو خودش گرفت مراسم عقدم همینطور هیچ توقعی از من نداشت به قول یه دوست پسر باید از خداشم باشه یه دخترخوشگل و ده سال کوچیک تر خودش بهش میدن عزیزم توهم باهاش راحت باش خجالتو بزار کنار اون ترو میخواد ن خونتون ک میگی  خجالت میکشی در ضمن تو نمیدونی تو شهرستان تو چ خونه ای بزرگ شده که 

منم شرایطم دقیقااااا مث توهه  چه جالب ما هم ده سال اختلاف سنی داریم ولی اون بیشتر میزنه چون از ...

ایشالا خوشبخت شید باهم ولی بنظرخودمنم ک یکی میخواد بخودم بگه قیافه عادی میشه برای همه 

اختلاف سنی ده سال اصلا چیز عجیب و بدی نیست کسی ام پشت سرت فکر نکنم حرف بزنه حتی اگه حرف بزنه ام مهم ...

یکم البته من دوس ندارم این حرفو بزنم چهرش بالا میزنه و قیافش معمولی رو ب پایینه و عینک هم میزنه 

مگه پایین شهری بودن خجالت داره؟؟؟ اتفاقا محک خوبیه... اگه تورو به خاطر موقعیت خونتون نخواست بدون سطح ...

ممنونم زیاد درگیر این موضوع نیسم بیشتر اوضاع خونمون اذیتم می‌کنه خجالت میکشم بیاد ببینه

یکم البته من دوس ندارم این حرفو بزنم چهرش بالا میزنه و قیافش معمولی رو ب پایینه و عینک هم میزنه  ...

همینم ب نظر خودت مربوطه اگه خودت مشکلی با قیافش نداری نظر مردم اهمیت نداره چون شما قراره با اون اقا زندگی کنید نه مردم ولی اگه خودتون با قیافش مشکل دارید یه بحث جداست و در نهایت ب تصمیم خودتون برمیگرده 

ولی خواهشا تصمیماتتون رو بر اساس حرفای بی ارزش مردم نگیرید 

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...
اینکه بخاطر شرایط زندگیت همش استرس تو جونو دلت بیفته

اعتماد بنفس داشته باش 

مگه شرایط زندگیو تو انتخاب کردی 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم