2777
2789
عنوان

خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 62 پست
عزیزدلم من از زندگیت تو خونه پدریت خبری ندارم  اما ی سوال تهران خونه مجردی داره؟ گلم بنظرم خج ...

ممنونم من پدرم از مادرم جداشده و ی بردار دارم اونم پی خودشه ک البته مامانم خرجشو میده اونم ی مشکلاتی داره هیچ وقت اون چیزایی ک میخواستمو نداشتم واقعا خودم خیلی بلند پروازم احساس میکنم خدا این آقارو سرراهم قرارداده بله خونه مجردی داره چندساله تنها زندگی می‌کنه برای چی پرسیدید نگران شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم من پدرم از مادرم جداشده و ی بردار دارم اونم پی خودشه ک البته مامانم خرجشو میده اونم ی مشکلاتی ...

عزیزم یکم سخت شد نمیخواد دلتو بدم کنم اما خونه مجردی چند سال تو تهران ی خورده شک برنگیزه مخصوصا ک قبلا نامزد هم داشته یکم ب این قضیه بیشتر توجه کن بیشتر مانور بده 

درجریان هس پسره شرایط خانوادگیتو؟

بنظرم سنت کمه میتونی موقعیتهای بهتری داشته باشی دانشجویی؟

منم شرایطم دقیقااااا مث توهه  چه جالب ما هم ده سال اختلاف سنی داریم ولی اون بیشتر میزنه چون از بچگی کار میکرده حالا ک میگه بیام خاستگاری میترسم بقیه مسخره کنن ولی واسم دیگه مهم نیست مهم علاقمه و ارامشی ک باهاش دارم 

اون مثلا اندازه پنجاه ساله ها می‌دونه خیلی پختس ولی من خیلی بچم از نظر اخلاقیو فکری 

اختلاف سنی ده سال اصلا چیز عجیب و بدی نیست کسی ام پشت سرت فکر نکنم حرف بزنه حتی اگه حرف بزنه ام مهم نیست اگه ب نظرت مورد مناسبیه و باهاش خوش بخت میشی ب حرف دیگران توجه نکن چون هر کاری کنی بالاخره ی چیزی پشتت میگن

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...

هیچوقت بخاطر حرف مردم زندگی نکن 

اگه دلت میگه اره پس برو سمت دلت و توکل کن ب خدا طرفم شرایطش خوبه 

همه چیز قیافه نیس شاید یه سن پایین تر بیاد ولی بیکار وعلاف باشه

بعدم ۱۰سال ک چیزی نیس

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢