2777
2789
عنوان

خواستگار...

1095 بازدید | 62 پست

سلام لدفن منو راهنمایی کنید خیلی گیجم خیلی سردرگمم نمی‌دونم چیکارکنم ی خواستگار دارم ک ی فست فودی توی تهران داره و ی لباس فروشی من بیست سالمه و اون سی سالشه هشت سال پیش توی تصادف نامزدش اواز دست داده خیلی سختی کشیده  و از شهرستان اومد تهران و خودش کار کرد تا تونست ب اینجا برسه خونه و ماشین هم داره اما سنش خیلی بیشتر از من میخوره و شکسته شده  من خیلی ازش سرترم از نظر قیافه تا اینکه خیلی اتفاقی باهم آشنا شدیم حالا کل زندگی من رو می‌دونه یکم ازش خجالت میکشم چون بالاخره خونه ما تو پایین شهره و خونمون زیاد درس حسابی نیست روم نمیشه بهش بگم بیاد خواستگاریم خودش ک بهم خیلی میگه بیام میگه مهرت تو دلم نشسته از یطرفم میترسم مسخرم کنن بگن چرا باهمسن بابات ازدواج کردی  دیگ خسته شدم می‌خوام ی زندگیه جدیدو‌ بی دغدغه رو شروع کنم خودش بهم خیلی قولا داده ولی همش استرس اینکه خونمون رو ببینه منو برداشته همش آرزو میکردم ک کاش شرایطمون یکم بهتر شد همش از قضاوتای مردم میترسم خودمم خیلی کمرو هستم راهنمایی کنید خواهشاً و برام دعا کنید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه دلم ی تغییر بزرگ میخوادواقعا خسته شدم برام دعا کنید🙏

منم تقریبا تو شرایط توام😢منم دلم یه تغییر بزرگ میخاد ولی جرئت ندارم به خاستگارم بگم بیاد من سنمم از تو بیشتره خدا میدونه چن وخته دیگه شاید حتی خاستگارم نداشته باشم تا اخر عمر با این وضع😐😐😐

عزیزدلم راجع به اختلاف سنی حرفی نمیزنم چون تفاوت سنی عجیبی نیس خیلی هارو دورو ورم دیدم با این اختلاف سنی ازدواج کردنو زندگی خوبی دارن 

اما واسه کمرو بودنت چیکار به حرف مردم داری 

مهم تو و طرف مقابلتین 

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

عزیزدلم من از زندگیت تو خونه پدریت خبری ندارم 

اما ی سوال تهران خونه مجردی داره؟

گلم بنظرم خجالت نکش بهش بگو خونمون فلانجاس سعی کن نشون ندی ک خجالت میکشی ک خونتون پایین شهر هس هیچ اشکالی نداره قربونت برم اشکالش چیه ؟؟؟

فداتشم مشاوره برو حتما و اینک سن مهمه و پخته بودن و دوس داشتن و... اینک از لحاظ چهره بیشتر نشون میده نظر بقیه چیه برات مهم نباشه ب ارامشی ک بعد ازدواج باهاش نصیبت میشه فک کن 

ولی سنجیده عمل کن 

منم تقریبا تو شرایط توام😢منم دلم یه تغییر بزرگ میخاد ولی جرئت ندارم به خاستگارم بگم بیاد من سنمم از ...

چرا عزیزم 

نمیگی بیاد خواستگاریت 

اگر دوس داشتی سنتو هم میگی؟

منم تقریبا تو شرایط توام😢منم دلم یه تغییر بزرگ میخاد ولی جرئت ندارم به خاستگارم بگم بیاد من سنمم از ...

به دختره سلام دادم، گفت بیا خواستگاریم😐 جرئت نمیخاد 

بشین بگو برنامه ت برا آینده چیه 

عزیزم بخدا درکت میکنم واقعا اوضاع بدیه همش استرس ایشالا شما مشکلت حل شه😘😘