2777
2789
عنوان

نظر بدین 💔💔😞😿

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 65 پست
ای جان منم جدا شذم از نامزدم چشم چرون بود الان همه میگن قسمتت همون نامزدت بود دگه شوهر نمیکنی، 😞 چ ...

وااا میگی نامزدت چشم چرون بوده اونوقت همه میگن قسمتت همون بود 😐😐😐عزیزم به حرفای مردم توجه نکن ..یعنی چی دیگه شوهر نمیکنی؟؟؟وای خداااا😤😤عزیزم خوشبخت باشی ایشالا❤❤

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
[QUOTE=127617708]ببینید یه واقعیتی که هست،تو‌کشور ما دختر و پسرا از بچگی که  جدا از هم بزرگ شدن ...

ببنید اگه ما دین دار واقعی بودیم وضعمون این نبود،همون دین گفته شرایط ازدواج دختر و پسر تو سن مناسب(مثلا 23-4)سالگی باید فراهم شه،آیا فراهم شده؟؟؟!!!،همون دین میگه باید جوان کار داشته باشه و سرش گرم شده و از سر بیکاری بعضی اداهارو در میاره و...

منم نگفتم کشورهای دیگه مدینه فاضله هست ولی به این میزان که ما مشکل داریم ندارن،شما اتفاقات جامعه رو از این و اون سایتها می‌شنوین ولی اوضاع فجیع تر از اونی هست که تصور می کنین

این موضوع به کنار،مگه مسلمون و مومن نیستیم؟مگه دائمی تو کشور ما روضه و نماز و مکه و کربلا و عزاداری نیست؟چرا اییییینهمه فساد داریم؟کجای دنیا اینهمههه دزدی و کلاهبرداری و بی انصافی هست؟؟؟

برا حل یه مسئله و مشکلی نباید تعصب به خرج بدیم

ایشالاگذرتون به کشورهای اروپایی بیفته می بینین خانما خییییلی راحت و با هر پوششی رفت و آمد می کنن و کسی هم دوربین و ذره بین به دست نمیشه،چون از بچگی عادت کردن که پای دختر رو بدون لباس ببینمن، بخاطر اونم الان هیچ کشش و کنجکاوی ندارن

law is love

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا میگی نامزدت چشم چرون بوده اونوقت همه میگن قسمتت همون بود 😐😐😐عزیزم به حرفای مردم توجه نکن ..ی ...

مرسی عزیزم همه این جوری میگن دگه مگن قسمتت این بوده تو نخواستیش دگه شوهر گیرت نمیاد 😒😒😒

مرسی عزیزم همه این جوری میگن دگه مگن قسمتت این بوده تو نخواستیش دگه شوهر گیرت نمیاد 😒😒😒

بیخیال عزیزم ...همه خیلی چیزا میگن😅😅چیزیه که زیاده شوهر مهم اینه که ادم حسابی باشه

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
بله  شما تو زمان بوقین فک میکنین رابطه صحیح پسر ودختر مشکل داره  بایدم بری عجب آدمایی پی ...

من ۱۷ سالمه..نمیدونستم اهل این چیزا نبودن و پیروی امر خدا و رسول کردن از نظر شماهایی ک ب دنبال اینجور روابطین یعنی مال زمان ب قول شما بوق بودن..

عجب...

نی نی سایته؟یا سرزمین عجایب؟؟؟