2777
2789
عنوان

نظر بدین 💔💔😞😿

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 65 پست
ازت خوشم میا نمیدونم شاید چون دیوانه وار عاشق شخصیت اسکارلت اوهارام 😍😍😍😍حس میکنم کامنتاتو اون می ...

😂😂😂😂😂وای مرسی❤❤

اره از نظر اخلاقی خیلی تفاهم داریم 😂

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
جدا)شدین از نامزدتون! 

اره عزیزم ...البته ما سنتی با هم اشنا شدیم ..اونم دقیقا همین حرفا رو میزد حتی دست رو قران گذاشت وقسم و ...که بعد ازدواج دست از کاراش بر میداره..ولی درست بشو نبود ..😕😕اینجور ادما خیلی کم پیش میاد دست از کاراشون بر دارن ...بعدم عزیزم مگه ازدواج فقط نیاز جنسیه ...خب بعدها ممکنه هزاران دلیل پیش بیاد که معذرت میخام نتونی نیازشو تامین کنی ..اونوقت اون باید بره سراغ یکی دیگه؟؟😕😕تو انتخابت بیشتر دقت کن احساسی تصمیم نگیر 

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همینجوریه؟یعنی شما بهش اعتقاد دارین؟یا به چشم دیدین؟؟

شک نکن ایات الهی هست

و من دیدم ب چشم خودم . من به این سن دوست پسر نداشتم و همسری داره نصیبم میشه ک از هر نظر کامل و سربزیره..

نی نی سایته؟یا سرزمین عجایب؟؟؟

عزيزم بنظرم ايشون يه نوع اختلال شخصيت داره. كه البته مشاور و روانشناس بايد تشخيص بده. ولي بنظرم اشتباه كردي بايد كات ميكردي. بنظر من كات كن

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
شک نکن ایات الهی هست و من دیدم ب چشم خودم . من به این سن دوست پسر نداشتم و همسری داره نصیبم میشه ک ...

😍😍از حرفات حس خوبی گرفتم..منم دوست پسر نداشتم هیچ وقت ولی هر چی سر راهم قرار میگیره پسر هرز وخرابه🙁🙁

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱

اسی بنظر من اینجور دوستی ها بی فایزه ان و واقعا تأثیر خیلی بدی به روح و روان ادم میزارن بهتره کات کنی و دیگه ب فکر دوست پسر و اینا نباشی 

باور کن برا ارامش خودت بهترین راهه

خییلی ممنون که حرف دل مادخترا رو زدین واقعا درست میگین علت اینکه مردا باابروی دخترا بازی میکنن چیه ...

ببینید یه واقعیتی که هست،تو‌کشور ما دختر و پسرا از بچگی که  جدا از هم بزرگ شدن،نسبت به هم کنجکاوی خاصی دارن و چون خیلی محدود شدیم پسرا حریص تر شدن،الان کسی طرفدار ماشین پراید هست؟نه،چرا چون زیاد شده و چشم مردم بهش عادت کرده ولی همه کشته مرده ماشین بنز هستن چون دست همه نیست،در حالی که همین ماشین بنز تو آلمان یه ماشین معمولی هست،شما برید تو کشورهای اروپایی،چون دختر و پسر از بچگی محدود نشدن و پیش هم راحت لباس پوشیدن اون مدلی هم بزرگ شدن و کنجکاوی حریصانه بهم ندارن،وقتی هم پسرا بزرگ میشن دیگه با هر حیله و نقشه ای دنبال دخترا نیستن،از یه طرفی هم واقعیتی هست که تو کشورهای دیگه برطرف کردن نیازهای غریزی آسانتره،بخاطر اونم پسرا نمیفتن دنبال همه،اینجا نه اون آزادی هست،نه شرایط برا ازدواج هست،بخاطر این کلا شرایط جامعه ریخته بهم

حالا منظورم این نیست که تو جامعه بی بند و باری باشه،اتفاقا اگه یه پسر بچه ای از بچگی ظاهر بدن دختر رو ببینه دیگه اونجوری عادت می‌کنه و تو بزرگی دیگه همون ظاهر براش چیز عجیبی نمیشه

law is love
😍😍از حرفات حس خوبی گرفتم..منم دوست پسر نداشتم هیچ وقت ولی هر چی سر راهم قرار میگیره پسر هرز وخرابه ...

نه مطمئن باش...همسری مث خودت نصیبت میشه 😊

ببینید یه واقعیتی که هست،تو‌کشور ما دختر و پسرا از بچگی که  جدا از هم بزرگ شدن،نسبت به هم کنجکا ...

بله کاملا درست میگین متاسفانه من خودم از سن 12 سالگی مزاحم تلفنی داشتم ودرخواست های بیجا

همین هفته پیش یکی توواتس اپ به من پیام داد فامیلیش گفت و بعد میگه منو شناختی و یه عکس ازخودت برام بفرست

خوب مرتیکه اگه تو منو میشناسی عکس برا چیته یا میپرسه بیکاری  یا جایی مشغولی

حالم از این جور آدما بلا نسبت شما بهم میخوره 

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
بله کاملا درست میگین متاسفانه من خودم از سن 12 سالگی مزاحم تلفنی داشتم ودرخواست های بیجا همین هفته ...

دیگه چی مملکت ما درسته که ایناشم درست باشه،اقتصاد درست درمون داریم؟آموزشمون درسته؟برا آینده کشور و جوان مملکت برنامه داریم؟سیاستمون درسته؟یه مدیریت دیمی داریم و باهاش می ریم جلو

law is love
ی چیزی میگم و ترک مجلس میکنم درباره بعضی کاربرا کرم از خود درخته..😬😬😬

بله 

شما تو زمان بوقین فک میکنین رابطه صحیح پسر ودختر مشکل داره 

بایدم بری عجب آدمایی پیدا میشن😒😒😒

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
دیگه چی مملکت ما درسته که ایناشم درست باشه،اقتصاد درست درمون داریم؟آموزشمون درسته؟برا آینده کشور و ج ...

هیچیمو ن درست نیس متاسفانه

خیلی ممنون از راهنماییتون، 🙂🙂

اره عزیزم ...البته ما سنتی با هم اشنا شدیم ..اونم دقیقا همین حرفا رو میزد حتی دست رو قران گذاشت وقسم ...

ای جان منم جدا شذم از نامزدم چشم چرون بود الان همه میگن قسمتت همون نامزدت بود دگه شوهر نمیکنی، 😞

چشم عزیزم حتما ❤️