2777
2789
عنوان

نظر بدین 💔💔😞😿

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 65 پست
از روز اول میگه میام الان شهرشون رفته واسه کار 2رماه دگه میاد میگه میام  

جدای از کارش و درست یا غلط بودن انتخابات ... اول خودت و ببین و بشناس

بعدا تو زندگی یه مشکی پیش بیاد مدااام نوشخوار نشه این کارش تو ذهنت ... یا حتی ممکنه مشکلیم نداشته باشی اما مدام ازارت بده تجسم این کارش... 

شایدم کلا بتونی فراموش کنی .

فقط خدا ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارو نمی‌دونم ولی من پسری که دختر مردمو دستمال کاغذی فرض کنه حتا نگاه هم نمی‌کنم چه برسه به چیزای دیگه

این پسر نه ثبات روانی داره نه خانواده درست حسابی . اون به جون خودش رحم نمیکنه با سیگار خودشو میسوزونه میخوای به تو رحم کنه؟؟؟!!!!

بااجازتون،من پسرم و نظرمو بگم،فریب بعضی کارهارو نخورین،اینکه بخاطر من با فلانی دعوا کرد،بخاطر من جلو ...

خییلی ممنون که حرف دل مادخترا رو زدین

واقعا درست میگین

علت اینکه مردا باابروی دخترا بازی میکنن چیه میشه بگین؟ 

بالخره هم جانستون هستن، 🙂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

تو اینستا دیدم دخترخالم تازه وارد شده.بعد دیدم اکانت به اسم پسرشه .پیج شو باز کردم دیدم کلا فالوراش از این سایت های مستحجن و .... تلفنی و اینجور چیزاست.حالم خیلی بد شد.پسرش ۱۶سالشه.و دختر خالم و شوهرش واقعا ادمهای خوب و شریفی ان.و شوهرش واقعا مرد با ایمانیه.دیگه الان اکثرا اینجورین

من بیشتر احتمال میدم دروغ بگه که بابت اون مشکل رفته دکترو...انگارمیخوادتوجیح کنه کاراشوامروزفردام ازت یه سری درخواست خواهد داشت که توام بایدبزاری پای مشکلش نه مغزبیمارش

یعنی چی دکتر گفته باید ازدواج کنی از ادم مریض فاصله بگیر چقدر بدم میاد از اینجور مردا

ازت خوشم میا نمیدونم شاید چون دیوانه وار عاشق شخصیت اسکارلت اوهارام 😍😍😍😍حس میکنم کامنتاتو اون میزنه😂یجوراییم عین خودشی همش ناراضی تو اون تاپیک اخرزمان

کات کن به نظرم😕از حرف زدنش معلومه ادم درستی نیست..دقیقا حرفای نامزد منو میزنه ..اونم میگفت تورو واسه ازدواج میخام وبعدش که گند کاراش دراومد میگفت بقیه فقط واسه خوشگذرونی بودن ...حالم از این جور مردای هرزه بهم میخوره ..اینا به درد زندگی نمیخورن عزیزم مطمئن باش

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
الطیبات لطیبون والطیبون لطیبات مردان پاک ازان زنان پاک اند و زنان پاک ازان مردان پاکند...

واقعا همینجوریه؟یعنی شما بهش اعتقاد دارین؟یا به چشم دیدین؟؟

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱