2777
2789
عنوان

نظر بدین 💔💔😞😿

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 65 پست

حتی اگه بخواد باهات ازدواجم کنه فک نمیکنی صرفا دلیلش غرایز جنسی باشه؟؟

خب فکرتو بکن شاید بیمار جنسی باشه بعدا پشیمون میشی 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همچین ادمی دوووررررر شووو فقط . اینا همه فیلم باور نکن 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
تا اونجا که من از استادا روانشناسمون یاد گرفتم ازدواج رو هیچ دکتری به این جور افراد پیشنهاد نمیده

والا بخدا

کدوم دکتری میاد به یه مریض که کنترل خودشو نداره میگه برو یکی دیگه رو بدبخت کن؟ 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

عزیزم‌ما باهاش بودی که رفت دکتر؟احتماا زیاد دکتر رفتنش دروغه و اینکه این همیشه یادت باشه کسی که جرات میکنه اینجوری راجع به اون دختر حرف بزنه و بگه دستمال کاغذی بوده تربیت درستی نداره و در اینده در مورد توهم خواهد گفت و اینکه انسان اختیار داره و حیوون نیست میتونه جلوی خودشو بگیره و در اخر من به هیچ عنوان مخالف دوستی و ارتبتط با پسرا نیستم اما برای خودت ارزش قائل باش و بدنتو و ذهنتو برای همچین ادمی باز نذار

ژ ژ آ🕊

بااجازتون،من پسرم و نظرمو بگم،فریب بعضی کارهارو نخورین،اینکه بخاطر من با فلانی دعوا کرد،بخاطر من جلو بقیه آدما تو‌ جوب راه رفت،رگشو زد و...

یه پسری یه دختری رو از ته دل دوست داشته باشه،کلا دخترای دیگه براش مثل پسر می مونن  و هیچ حسی براشون پیدا نمیکنه

مگه گفتن اون حرفا سخته؟یا مالیات داره؟

اگه برا دوستی ارتباط دارین که هیچی،ولی اصلااا ازدواج نکنین

law is love
از روز اول میگه میام الان شهرشون رفته واسه کار 2رماه دگه میاد میگه میام 

دروغ میگه کات کن اگه بهش فرصت بدی بعدا فک میکنه که توهم دوسداری باهاش رابطه ی کثیف داشته باشی چون توهم دوسش داری میتونه خامت کنه تا میتونی بی محلی کن که دل سرد بشی ازش و بتونی بهتر کات کنی

😐نمیدونم 😐