سلام بچها مادرشوهرم کرونا گرفته خودش تنها تو خونه زندگی میکنه دکتر گفته ۲هفته خودتو قرنطینه کن ،چطوری میتونم کمکش کنم؟مار درسته برم خونشون ضدعفونی منن؟؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه بچه نداری و وااااقعا کسی غیر از تو رو نداره و نیاز به مراقبت داره کمکش کن. مثل مادر خودت. با رعایت تمام نکات بهداشتی. خدای نکرده بمیره دلت میسوزه
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
نگران نباش. براش سوپ و آش داغ درست کن ببر بذار پشت در خونه اش. بعد برگرد خونه ات.نبینش و باهاش در تماس نباش. نگران نباش دو سه تا از اقوام مام گرفتن خدارو شکر بهترن