2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه مهریه زن کم باشه چرا قبول نمیکنی ؟

عزیزم الان چ هزارتا باشی چ ۱۱۰تا همون ۱۱۰بهت تعلق میگیره

دوست ندارم مهریه م کم باشه

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
بنظرت اگه مهریه زن کم باشه چی میشه؟

یکی دوست من عاشق شده بود پنج سال باهم بودن خونواده ها راضی نمیشدن با پنج تا شاخه گل رز عقد طرف در اومد

بعد پسره مادرشو انتخاب کرد  و طلاق داد

مهریه پشتوانه ی زن هست 

دوستم افسردگی گرفت و هنوزم داره

اما پسره سرهفته نشده براش زن گرفتن دوباره

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

یروزی سرسختانه میگفتم مگه خودمو میخوام بفروشم؟ مهریه باید کم باشه! اما الان عاقل شدم حتما حق طلاق و حق تحصیل و....... میگیرم مهریه هم نصف اموال! یا یه خونه ای زمینی چیزی میگیریم که بعدا اگه خدای نکرده کارم به طلاق کشید به دردم بخوره 

حتما هم میرم سرکار و درآمد خواهم داشت که لنگ پول شوهرم نباشم! 

عزیزم الان چ هزارتا باشی چ ۱۱۰تا همون ۱۱۰بهت تعلق میگیره دوست ندارم مهریه م کم باشه

نه عزیزم ۱۱۰ زمانی تعلق میگیره که شوهرت از توانش کم باشه ولی اگ توانش بیشتر باشه بیشتر از ۱۱۰ می تونی بگیری

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

من کفتم ۱۱۴ تا و توافق کردیم با همسرم . قبلش اونام  گفتن مهر دخترشون ۵۰۰ تا بود و گفتن ما تو هیچ کدومش دخالت نکردیم هرچی خودتون دوتا توافق کردید. 

وقتی جلسه رسمی با بستگان شد و صداق نامه میخواستیم بنویسیم خانواده ی همسرمم ۲۰۰ تا دیگه بهم هدیه دادن که شد ۳۱۴ تا سکه مهرمه و همسرمم ۱۳۶۸ تا شاخه گل رز .

نه عزیزم ۱۱۰ زمانی تعلق میگیره که شوهرت از توانش کم باشه ولی اگ توانش بیشتر باشه بیشتر از ۱۱۰ می تون ...

بله ۱۱۰تا عندالمطالبه بقیش عندالاستطاعه س

اما کجا ی جوون بیشتراز ۵۰۰میلیون اموالش باشه

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..