2777
2789
عنوان

واقعا که بعضیاتون حسود و خودخواهین

224 بازدید | 19 پست

این تاپیک گمشده ها که تو پربازدیدا بود واسه خیلیا جذاب بودش

چه شما خوشت بیاد چه نیاد

اینا واقعیت زندگیه.حتی اگه مرموز و عجیب باشه

یه سری جوری ریخته بودن خودشونو زده بودن به غش و ضعف انگار به زور کله شونو گرفته بودیم میگفتیم باید بخونید این‌تاپیکو

خب فضول جان بفرما بیرون بزار کسی که خوشش میاد بخونه

نی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود؟

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
حالم از این آدمای لوس بهم میخوره منم چنتا تاپیک پر بازدیدم واسه گذارش همین آدما دهاتی ترکید

حالا لفظ دهاتی به کار نبر درست نیست

ولی تحمل ندارن خب نخونن

اینجا یه اجتماع بزرگه با هزار جور عقیده.نمیشه که فقط تاپیکایی که دوس دارن باشه

نی 

وااای منم دوست داشتم بخونم

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
حالا لفظ دهاتی به کار نبر درست نیست ولی تحمل ندارن خب نخونن اینجا یه اجتماع بزرگه با هزار جور عقید ...

آره عقده ای بازیه حسودیشون میان واسه بازدید بالا گذارش میزنن انگار به زور نگهشون داشتیم تا بخونن