2777
2789

چند روزه پریم عقب افتاده واسه بارداری. قبلا م خیلی سر درد می شودم امروز  صبح بیدار شودم دیدم سرم یکم درد میکنه با یه سوختن بینی. که با آب نمک بهتر شود جای هم نرفتم کسی هم خونه م نیونده همش همه جا رو  وایتکس می منم خیلی نکرانم یعنی کرفتم

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

یعنی فاتحه

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه کرونا گرفته باشی . . . https://www.ninisite.com/discussion/topic/4029144/دور-و-برتون-کس ...

یعنی گرفتم😓

من فکر میکنم بخاطر استفاده زیاد از وایتکس الرژی گرفتی و رو هورمونای بدنت تاثییر گذاشته😣

ممنون خدا کنه جون هرچی فک می کنم خیلی مراقب بودم سر شبی خونه هامون گرم بود بخاری روخاموس کردم صبح خوب سرد بود