2777
2789
عنوان

💩تو این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرونی یه کاری کرد فقیر و غنی مث هم شن 

هیشکی کارگر نداره 

غذای بیرون مداره 

مهمونی و پارتی نداره 

همه خونه هنر دست پختشونو میخورن و تی وی میبینن :)) 

دلت و شاد کن عوامل بیرونی الکیه

دلتون گرم 🌸
من که گلوله رو ترجیح میدم 

اخه اونجوری همه ب چشم بزدل میبیننت .ولی با کرونا حتی خونت میوفته گردن مسافرا و فحشاش حواله روح اونا میشه نه خودت 😅

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

راس میگی بخدا😢

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
این نیز بگذرد

این نیز بساید و بگذرد...

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

چرا با دید بهتر به این اوضاع نگاه نمیکنیم؟

چرا الان که یه پارک رفتن و یه دورهمی ساده و یه پیتزا خوردن تو کنج فست فوتهای شهر و یه قهوه خوردن تو قهوه خونه ی محله و یه سفر رفتن شده آرزو برامون ..
قدر زندگی و فرصت هایی که داشتیم و نمیدونیم؟چرا یکم فکر نمیکنیم که با وجود این بماری چه زیبایی هایی رو از دست دادیم؟

چرا به جای دعاکردن و رفع این مشکل همش مینالیم؟

یکم بیشتر تامل کنیم و بیشتر شکرگذار باشیم...

خدایا ما رو به همون زندگی چرکول قبلیمون برگردون  

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی