ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره ولی خب بخاطر این ویروس کوفتی همه کارمندا ساعت کاریشون کمتر شده قشر کارگر مظلوم 😞
یکهفته کم شده بود که دوباره برگشت
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
منم دلم برا مامان و بابام خیلی تنگ شده ۳ هفته اس ندیدمشون.هفته ی پیش میخواستم برم ببینمشون بابام زنگ زد گفت راضی نیستم از دستت بچه ها رو از خونه بیاری بیرون حتی برای دیدن ما😥. یه روز در میون تصویری باهم حرف میزنیما ولی حال نمیده .
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
خدا پدرتون رو حفظ کنه الهی 💕💕💕و شما هم خداروشکر کن که چنین پدر زحمت کشی داری و برای سلامتیش هرروز ایه الکرسی و 4قل بخون منم برای سلامتیش صلوات میفرستم شما هم اگه دوست داشتی برای شادی روح پدرم صلوات بفرست😢😢😢