2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 179 پست
من فروردین میخوام اقدام کنم تو رو خدا برام دعا کنید برام بمونه خیلی بهش نیاززز دارم خیلی هر وقت اطرا ...

الهی فدات شم،من الان تو فامیل همسرم ۵ نفر باردارن،سه نفرشون با من بودن دو نفرم بعد من شدن،خیلی من غصه میخوردم،الانم میبینم شکمشونو اشک تو چشمام جمع میشه ولی مطمئنم منم زود زود تجربه میکنم،شماام واسه من خیلی دعا کنین،خیلی،اگه قابل باشم چشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا درد نکشیدم بخدا هیچی نفهمیدم،خودشم سقط شد،طفلی اصلا اذیتم نکرد عرچند چیزی نبود که بارداری پو ...

درد کشیدم تا صبح کم کم اومد ولی رفتم سونو بقایا مونده بود گفت باید کورتاژ بشی چون اگه بمونه عفونت میکنه بستریم کردند و هفته پیش کورتاژ شدم سه شنبه بابد برم دکتر ببینم دلیل سقطم چی بوده 😢😢😢

وای بخدااا اشکام داره میریزه یاد خودم افتادم دستام داره میلرزه

نه دیگه،گریه ممنوعه،فقط باید بخندیم،شاد باشیم،به چیزای خوب فکر کن عزیزم،منم آخر این ماه اول فروردین اقدام میکنم

درد کشیدم تا صبح کم کم اومد ولی رفتم سونو بقایا مونده بود گفت باید کورتاژ بشی چون اگه بمونه عفونت می ...

کورتاژ درد داشت یا بیهوشت کردن؟دلیل سقط اول رو زیاد جدی نمیگیرن و پیگیری نمیکنن،انشالله دیگه اینطوری نمیشیم

الهی فدات شم،من الان تو فامیل همسرم ۵ نفر باردارن،سه نفرشون با من بودن دو نفرم بعد من شدن،خیلی من غص ...

شما لاقل میگی بارداریت پوچ بو ولی من بچه م قلب داشت سالممم بوددد واای خداااا این چه امتحانی بووود کاش مرده بودم نمیدیدم تو مطب دکتر که واسم قرص گذاشت تا ساعت 10 شب صبر کردم وای بچه ام چه مقاوتی کرددد سونو کرد همون لحظه نشون داد داره تیکه تیکه میشهههه یادواریش تموم وجودمو آتیش میزنه

شما لاقل میگی بارداریت پوچ بو ولی من بچه م قلب داشت سالممم بوددد واای خداااا این چه امتحانی بووود کا ...

آره خیلی سخته خیلی،حق داری بخدا،الهی بگردم،مال من اصلا چیزی نبود،بازم تو ی پله از همه ی ما جلوتری،تو بارداریت سالم بوده بر حسب ی اتفاق متاسفانه اینطور شد،به قول دکترم با قدرت و نشاط اقدام میکنیم دوستم😊،ناراحت نباش دیگه،به این فکر کن چند ماه دیگه ی فندف کوچولو تو شکمت داره تکون میخوره و منتظر اومدنشی😊

نه دیگه،گریه ممنوعه،فقط باید بخندیم،شاد باشیم،به چیزای خوب فکر کن عزیزم،منم آخر این ماه اول فروردین ...

😔😔😔😔🙌🙌

فقط امیدوارم خدا هیچ کس حتی دشمنم رو با بچه امتحان نکنه هیچچچچچچچکس

من فروردین میخوام اقدام کنم تو رو خدا برام دعا کنید برام بمونه خیلی بهش نیاززز دارم خیلی هر وقت اطرا ...

منم همینطورم 😢😢😢مخثوصا الان دیگه هر کس هر حرفی بزنه داغون میشم

الهی بسلامتی خبر خوب بدی بهمون عزیزم برای منم دعاکن

آره خیلی سخته خیلی،حق داری بخدا،الهی بگردم،مال من اصلا چیزی نبود،بازم تو ی پله از همه ی ما جلوتری،تو ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وااای مرسی عشقم خیلی انرژی مثبتی خیلی دوست دارم..

کاش چندتا دوست مثل تو داشتم

😔😔😔😔🙌🙌 فقط امیدوارم خدا هیچ کس حتی دشمنم رو با بچه امتحان نکنه هیچچچچچچچکس

الهی آمین،من همیشه این دعا رو میکردم،شوهرم میگفت چرا طرز دعا کردنت اشتباهه،نگو خدایا من داغ بچه نبینم،بگو خدایا بچمو سالم نگه دار،دعای منفی نکن دعاتم مثبت کن که کائنات منتظرن ببین تو چی میگی،منم دیدم راست میگه دیگه این دعارو نمیکنم،جور دیگه دعا میکنم

منم همینطورم 😢😢😢مخثوصا الان دیگه هر کس هر حرفی بزنه داغون میشم الهی بسلامتی خبر خوب بدی بهمون عز ...

امیدوارم دامن هممون سبز بشه خیلی حس خوبیه مادرشدن خیلی خدااا جون ازت خواهش میکنم هرچی منتظره بی نتیجه نذاری

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وااای مرسی عشقم خیلی انرژی مثبتی خیلی دوست دارم.. کاش چندتا دوست مثل تو داش ...

عزیزم،خودت خوبی مهربونم😘من قبل میشستم واسه بچه ای که نیست نامه مینوشتم کلی قربون صدقش میرفتم،دیدم کارم اشتباهه،الان واسه خدای مهربونم نامه مینویسم و ازش بجه ی سالم و صالح میخوام،قبلا میگفتم خدایا من فقط حامله شم،الان میگم خدایا هروقت دادی شکرت فقط سالم باشه

منم خونریزی دارم دکترم گفت احتمال سقط هست، میترسم از کورتاژ شدن ، همش دعا میکنم اگر صلاح در سقط شدنشه خودش سقط بشه  

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀