2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون...

721 بازدید | 21 پست

اگه شوهرتون خیییلییی سرد باشه و خستگی کارش هم باعث بشه بخوابه و سمتتون نیاد ‌...از طرفی مادرشوهرمم یازده ساله تمام خوشی و شادی رو ازمون گرفته یعنی هر هفته دعوا بامون میکنه سر هرررررر چیزی ..(چرا زنگ هرروز نمیزنید یا زنگ میزنه فامیلام ببینه مادرم خونمونه یا خونشونه بااین ۸۰۰کیلومتر من با مادرم فاصه دارم.یا میگه زنت چشمم میزنه نیارش یا میگه لباست چرا جلو پدرشوهرت فلانه در صورتیکه خودم مذهبی ام و حتی دوسال روسری میزدم با وجود محرم بودن..یا به یکی فامیلامون زنگ زد جادو میخوام از هم جداشون کنم و...که تمام نشدنیه) بنظرتون چیکار باید کرد بااین همسر...البته خیلی خوبه ولی از نظر عشق و علاقه و ابراز صفره..منم انگیزه ای دیگه بش ندارم.چون خیییلییی باش صحبت کردم اصلا نتیجه نداشت واقعا موندم....نمیدونم با چه زبونی یا رفتاری اونو به سمت خودم متمایل کنم...احساس میکنم من مردم اون زنه...از بس من میرم سمتش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهر مریضی داری به قرآن مجید قسم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
مادرشوهر مریضی داری به قرآن مجید قسم

بقران روانیم کرد..الان دوست دارم ازش گریه کنم.‌‌‌‌...شب عروسیمونو زهرمار کرد از کاراش باید کتاب نوشت مردم ببینن مادرشوهر بد کیه به مادرشوهراشون سجده کنن...

بقران روانیم کرد..الان دوست دارم ازش گریه کنم.‌‌‌‌...شب عروسیمونو زهرمار کرد از کاراش باید کتاب نوشت ...

تو روز عروسیت چکار کرد؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
عزیزم شوهرت که ذاتا اینجوریه_شوهرمنم اینجوریه ولی من دوسش دارم کفه خوبیاش سنگینتره بقول معروف_ازمادر ...

دو هفته است دیگه نمیرم...چون گفت چشمتون شوره..ببینم دوام میارم نرم..

به نظرم یه مدت اینقدر تحویلش بگیر یه مدت نگیر تا بفهمه چه قدر جای خوبی کردنت خالیه امروز براش کیک بخر کادواگه پول داستی نامه بنویس واسش که صفات خوبش باشه ، از مامانش بد نگو  پاشوببر

تو روز عروسیت چکار کرد؟

چیکار نکردددد.....یه تالار افتضاح که حتی میز جلوم نبود...میوه نگرفته بودن....توی کارتن رانی تعارف کردن به مردم...دعوا کردن که چرا حجله میخواید برید هتل نزاشتن بریم تو اتاق خونشون گفتن بخوابید.‌.با شوهرم دعوا شدید کردن چرا پیش زنت نشستی همش و.....‌من شب قبل عروسیم تا ۴ صبح بیمارستان سرم بم وصل بود مامانم میخواست بهم بزنه من نزاشتم.ما چون فاصله امون ازشون خیلی زیاد بود نمیدونستیم دارن برا عروسی چیکار میکنن.رومون هم نمیشد بپرسیم وقتی اومدیم دیدیم همه چی افتضاح

به نظرم یه مدت اینقدر تحویلش بگیر یه مدت نگیر تا بفهمه چه قدر جای خوبی کردنت خالیه امروز براش کیک بخ ...

اینقدررررر مغروره ده ساله نیومده خونم...‌حتی برا تولد بچم نیومد ..بچه رو بردیم دیدنش