2777
2789
عنوان

من ی چاقم😔

130 بازدید | 7 پست

واقعا ارادمو از دست دادم هرچی تو بارداری اضافه کرده بودم چسبیده بهم و کم بشو نیس افسرده شدم تو تمام زندگیم اینقد گنده نبودم ۹۰ کیلو شدم و اراده ندارم کم کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدت چنده ؟ کالری شماری کن ببین کالری پایت برای اینکه وزنت ثابت بمونه چقدره ۵۰۰ تا از اون کمتر بزن ...

کالری شمار از کجا بگیرم چطوره منم خیلی چاق شدم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
قدت چنده ؟ کالری شماری کن ببین کالری پایت برای اینکه وزنت ثابت بمونه چقدره ۵۰۰ تا از اون کمتر بزن ...

مثلا قدم ۱۵۶وزنم۶۸وحشتناک شذم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
اندرویدی یا آی او اس ؟ برای اندروید که از بازار راحت میتونی دان کنی کرفس / مانکن / بشقاب برای آی ...

لود کردم گلم ده کیلو‌اضافع دارم