2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قیافه الویت باشه به نظر من عقلانی نیست.‌ چون اگه اون زیبایی از بین بره عشق هم از بین میره

به نظر من هر کسی یه تعریفی داره از زیبایی

ممکنه اون کسی که به نظر من زیباست به نظر شما زشت باشه

به خاطر همین قیافه اصلا چیز مهمی نیست

عزیزم نمیشه گفت اولویت،انقدری که بشه دوطرف چهرشون معمولی باشه،از همدیگه خوششون بیاد کافیه،معیار هرشخصی باهم متفاوته،من خودم اولویت با اخلاق انتخاب کردم ،بعدم درآمد کافی وایمان وارزش دادن وبها دادن به خودم بعدم زیبایی معمولی طبیعی 

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
عزیزم نمیشه گفت اولویت،انقدری که بشه دوطرف چهرشون معمولی باشه،از همدیگه خوششون بیاد کافیه،معیار هرشخ ...

خب مشکل اینجاست که دونفر از همه لحاظ با هم اوکین

ولی حرفا و طعنه هایی که دوستا و اشناها میزنن

ادم نمیدونه اینا قصدشون دوستیه یا دشمنی😕

بله.خداوند سفارشی برامون همسر به وجود نمیاره.ولی باید سعی کنیم شخصی که به عن‌ان همسر انتخابش کردیم ح ...

درسته حرفت

ولی نمیدونم این مشکلو همه دارن یا فقط من

خانواده ی من خیلی سخت گیرن😁و منتظرن تا اونی که همه چی تمومه بیاد و این منو اذار میده

بلههه حتی روانشناسها هم میگن اول چهره باید به دل بشینه پس مهمه ، خودتو با بقیه چیزها که مهم نیست و . ...

خب این که گذرا ممکنه باشه

مثلا ما اطرافمون چهار پنج مورد داریم که هم زن هم مرد خیلی خوشگل و جذاب بودن اما جدا شدن به خاطر نداشتن تفاهم و توجه